Bella Santiago, despre finala „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Ce planuri are dacă o să câștige EXCLUSIV

Bella Santiago, despre finala „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Ce planuri are dacă o să câștige EXCLUSIV
Finala 'Bravo, ai stil' se apropie cu pași repezi. Ce spune Bella Santiago despre seara cea mare?

Bella Santiago este un adevărat fenomen. Cântăreața a fost înzestrată cu un talent aparte, câștigând inimile telespectatorilor încă de la primele apariții. Aceasta a reușit să demonstreze că poate să facă față și provocărilor din lumea modei, participând în competiția destinată stilului de la Kanal D.

Bella Santiago, emoții mari pentru finala „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Bella Santiago are mari emoții, mai ales pentru că le-a pregătit telespectatorilor un moment emoționant. Aceasta consideră că doar publicul de acasă poate să aleagă marea câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”, mai ales pentru că toate concurentele au muncit enorm pentru emisiune.

„Eu am mari emoții pentru gală, o să cânt operă cu orchestra, dar o să cânt și cu Cezar Ouatu. Dacă oamenii mă văd câștigătoare, dacă consideră că merit să câștig, votul lor o să mă ajute.

Cred că toate avem șanse să câștigăm, depinde de voturile oamenilor de acasă. O să câștige cea mai iubită și cea mai bună concurentă. Toate fetele am muncit, nu contează cine a intrat prima sau ultima, toate merităm să câștigăm.”, ne-a spus, în exclusivitate, Bella Santiago.

Cum a schimbat-o emisiunea

De asemenea, Bella Santiago a mărturisit că este mult mai atentă la modul în care se îmbracă de când a acceptat provocarea lansată de la Kanal D. Cântăreața a explicat că își dorește să vină cu ținute inedite pentru oamenii care o urmăresc și o apreciază.

„M-a schimbat foarte mult, acum când ies și vreau să merg la mall sau la restaurant mă uit în oglindă. Poate că înainte mă uitam de 100 de ori în oglindă, acum mă uit de 200 de ori. Înainte stăteam o oră, acum stau două. Mă interesează să arăt bine, să mă îmbrac bine.

Am vrut să învăț mai mult atunci când vine vorba despre stilul vestimentar. Să învăț mai mult de la juriu, să știu ce se potrivește sau nu. Sunt artistă și este foarte important să arăt bine pentru oamenii care mă susțin pe scenă, trebuie să fiu un exemplu bun pentru ei.”, ne-a mai zis aceasta.

„Nu am avut niciun conflict”

Bella Santiago prețuiește sfaturile primite din partea juriului. Mai mult, artista a punctat că se înțelege foarte bine cu celelalte concurente și o să păstreze legătura cu vedetele care au participat în acest sezon:

„M-am înțeles cu toți din juriu, nu am avut o problemă, mă înțeleg foarte bine cu ei. De fiecare dată când comentează de ținută, eu ascult și accept, iar apoi fac tot ce trebuie pentru a avea o următoare ținută bună. O să păstrez legătura cu toate fetele din emisiune, nu am avut niciun conflict, eu vorbesc mereu cu toată lumea. Nu am avut probleme.”, a adăugat artista.

Ce o să facă cu premiul

În cazul în care o să câștige și o să devină marea câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”, Bella Santiago știe cum o să folosească banii:

„Eu de fiecare dată când câștig bani, investesc pentru lucruri care o să o ajute pe fata mea, mă gândesc la viitorul ei, la viitorul familiei mele. Mereu mă gândesc la acest lucru. Nu știm până când o să fiu artistă, nu tot timpul o să fiu tânără. O să ajung să îmbătrânesc și să nu mai pot să fac nimic, este important să am parte de siguranță.”, a zis ea.

Telespectatorii abia așteaptă să afle cine o să fie desemnată cea mai stilată femeie din România în acest sezon. Bella Santiago este încărcată de emoții și vrea să le pună fanilor în scenă un adevărat show. Concurentele așteaptă cu sufletul la gură deznodământul!