Bebeluș nou în familia regală. Cine a adus pe lume o fetiță sănătoasă

Bebeluș nou în familia regală. Cine a adus pe lume o fetiță sănătoasă
Bebeluș nou în familia regală.

Bebeluș nou în familia regală britanică. Regina Elisabeta a II-a este foarte fericită de sosirea noului membru al familiei, după ce în vara acestui an i s-a născut și strănepoata Lilibet, fiica ducilor de Sussex.

Bebeluș nou în familia regală

E ferciire în familia regală britanică, după ce strănepoata Reginei Elisabeta a II-a a adus pe lume o fetiță. Este vorba despre prințesa Beatrice care a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

Mozzi, soțul Prințesei Beatrice mai are un fiu în vârstă de cinci ani, dintr-o relație anterioară. Prințesa Beatrice a născut pe data de 18 septembrie. Fetița de 2,7 kilograme s-a născut într-un spital din Londra. Bunicii fetiței sunt Prințul Andrew și Sarah Ferguson, iar sursele din interiorul familiei au spus că au foarte încântați de veste. Amintim că prințul Andrew a căzut în dizgrație din cauza unui scandal sexual, s-a retras din activitățile oficiale regale.

Familia regală britanică a transmis faptul că Prințesa Beatrice a devenit mamă pentru prima oară.

„Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Eduardo Mapelli Mozzi sunt bucuroși să vă anunțe că au devenit părinți. Fiica lor s-a născut în data de 18 septembrie, ora 23:41, la Chelsea and Westminster Hospital, din Londra. Bunicii și străbunicii fetei sunt bucuroși de veste. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și se simt bine”, a transmis familia reaglă, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Cine este prințesa Beatrice

Amintim că Prinţesa Beatrice s-a căsătorit în iulie 2020 cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, într-o ceremonie privată la care au participat regina Elizabeth II şi rude apropiate.

„Ceremonia privată de căsătorie a prinţesei Beatrice cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc la ora 11:00, vineri, 17 iulie, la Capela Regală din Royal Lodge, Windsor. La ceremonia desfăşurată în cadru restrâns au participat regina, ducele de Edinburgh şi alţi membri ai familiei regale. Căsătoria s-a desfăşurat cu respectarea recomandărilor Guvernului (în materie de pandemie – n.r.)”, a confirmat, într-un comunicat, Palatul Buckingham, în iulie, anul trecut.

Beatrice are vârsta de  33 de ani. Ea și soțul ei, care deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope, s-au cunoscut în 2018.

Bebeluşul născut este al 11-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii și al 12-lea strănepot al reginei Elisabeta.

Regina Elisabeta a II-a a fost de două ori străbunică anul acesta, după ce Meghan Markle a născut o fetiță, al doilea copil al ei și al prințului Harry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI