Bebe Cotimanis, dezvăluiri surpriză după ce a plecat de la Pro TV. Ce s-a întâmplat, de fapt

Bebe Cotimanis, dezvăluiri surpriză după ce a plecat de la Pro TV. Ce s-a întâmplat, de fapt
Bebe Cotimanis noua voce a postului Prima TV

De mai bine de 20 de ani, vocea lui Bebe Cotimanis a fost legată de PRO TV. Acum actorul a decis că este momentul să se despartă de cei din Pache Protopopescu. A rămas în domeniu voice-over-ului, dar la altă televiziune.

După 25 de ani Bebe Cotimanis schimbă televiziunea

Inconfundabila voce a actorului Bebe Cotimanis a fost timp de 25 de ani asimilată cu imaginea PRO TV. Totul a pornit dintr-o joacă, așa cum povestește actorul, când a fost chemat de Adrian Sârbu, după ce l-a auzit într-un  desen animat, unde era vocea lui Iisus.

”M-am trezit într-o seară, m-a telefonat Sârbu, pe urmă am discutat cu Mona Segall și Cristi Rotaru. M-a chemat în seara asta pentru mâine dimineață și m-am dus. M-am trezit într-un studio lângă atelierul de croitorie de pe strada Avrig, pe lângă teatrul Notara, eu eram la croitorie acolo și mi-a zis: „Dacă vrei să te prezinți acolo, pentru că vei fi vocea postului Pro TV.” Zic: „Așa brusc? Că nu mă pricep.” Și au răspuns: „Nu contează. Păi nimeni nu se pricepe în televiziune să facă promo-uri.”, a povestit la paginademedia, Bebe Cotimanis.

Cu pași mărunți, dar cu multă pasiune, a învățat ce înseamnă vocea de promo, ce înseamnă să faci această meserie și, în anii care au urmat a reușit să se impună pe piață ca o voce importantă.  Decizia de a pleca din PRO TV nu a fost una ușoară, dar așa cum povestește Bebe Cotimanis, a fost una luată pe anumite considerente de ordin financiar și moral.

”S-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic.”, a mai spus Bebe Cotimanis.

Ar putea spune că tot răul spre bine, având în vedere că a decis să intre în echipa celor de la Prima TV, cu un nou management și o nouă viziune asupra viitorului stației, sub atenta supraveghere a lui Orlando Nicoară.

Bebe Cotimanis într-o nouă echiă și cu idei noi

Plecarea din Pro TV s-a materializat acum într-un nou proiect, alături de echipa celor de la Prima TV, iar discuțiile cu Orlando Nicoară l-au determinat să accepte oferta acestora.

”Să vedem ce mi se propune. Eu aș face face, dar în sensul în care am vorbit mai devreme, ceva care să facă omul mai bun. Poate un show. Eu aș vrea să fac o poezie pe zi la Prima, aș vrea să fac de dimineață, dar astea sunt secretele noastre. Dar astea sunt discuțiile mele cu Orlando Nicoară. Televiziunea se relansează, vom deveni HD, sigle noi, oameni noi. Și dacă reușim din prima să agățăm bine și să-l ținem strâns în brațe, eu cred că vom izbuti pe piața media.

Bebe Cotimanis, dezvăluiri surpriză după ce a plecat de la Pro TV. Ce s-a întâmplat, de fapt
Bebe Cotimanis a plecat după 25 de ani din PRO TV

Lumea iubește tragedia pentru că e privită de la distanță și acea persoană nu a pățit nimic. Promourile sunt scrise bine și aici. Le citesc la studioul meu, dar și la sediu. Va urma ceva, vreau să fac ceva cu Iulia, cu bucuria de a trăi, despre ce te face să fii mai bun. Un program de dimineață, visez la asta, nu știu, vedem… Trebuie să găsim și la Prima o emisiune care să capteze. Fiecare lucru pe care îl faci în televiziune trebuie să facă un om mai bun. De aia nu-mi plac mie știrile de la ora 5. Dar deloc. Eu cred că Prima TV se poate ridica în audiență dacă va prezenta știri pozitive. Și vreau să propun asta.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI