Băuturile care te slăbesc extrem de rapid. Surprinzător, trebuie să le bei seara

Băuturile care te slăbesc extrem de rapid. Surprinzător, trebuie să le bei seara
Bauturi care te slabesc rapid

Adesea, timpul de odihnă și rutina dinainte de culcare sunt ignorate în cadrul procesului de slăbire, însă ceea ce se consumă seara poate să influențeze felul în care o persoană arată. Există băuturi care accelerează slăbirea, dacă sunt consumate la final de zi. Iată care sunt.

Băuturile care te slăbesc extrem de rapid

Se știe că o siluetă ideală pornește de la liniștea și odihna dinainte de culcare și care se continuă până dimineață. Dacă se aleg băuturile potrivite, va fi mai ușoară relaxarea, fără ca o persoană să se trezească des sau să fie afectată de agitație ori anxietate. Astfel, nutriționiștii au făcut o listă cu băuturile care ajută la ținerea sub control a zahărului din sânge, creșterea masei musculare și arderea mai multor calorii îndeosebi din țesutul adipos. Iată deci ce trebuie să bei dacă vrei să slăbești acceerat:

Lapte

Un pahar de lapte înainte de culcare este un remediu foarte bun pentru un somn liniștit. Iar dacă dormi suficient, nu vei mai fi tentat să mănânci mult în ziua următoare. Laptele este bogat în proteine, în special cazeină, în cazul laptelui de vacă, proteină utilă în procesul de reconturare a siluetei întrucât încetinește digestoa și ajută la creșterea masei musculare chiar și în timpul somnului.

Suc de struguri

Un pahar mic de suc de struguri înainte de somn îmbunătățește calitatea somnului și ajută la arderea grăsimilor în timpul nopții. El mai reglează și nivelul de insulină pe timpul nopții și echilibrează ritmul cicardian al organismului. Prin conținutul ridicat de antioxidanți, sucul de struguri elimină celulita și țesutul adipos mai repede decât într-un regim drastic, lipsit de nutrienți esențiali.

Ceai de scorțișoară

Acest ceai are un conținut important de antioxidanți și are un efect puternic antiinflamator, accelerând reconturarea siluetei. Acest ceai este eficient consumat înainte de culcare. Așadar, pune o cană de apă și 3 lingurițe de scorțișoară într-un vas, se aduce la punctul de fierbere și se lasă să clocotească 2-3 minute. Se savurează cu o linguriță de miere sau de sirop de arțar.

Ceai de mușețel

Doar o cană din acest ceai poate fi remediul natural împotriva insomniei, favorizând adormirea mai rapidă. El crește nivelul de glicină, un neurotransmițător ce asigură relaxarea sistemului nervos. Adaugă doar miere sau zahăr brun pentru a se menține efectele benefice.

Apă de semințe de schinduf

Consumul frecvent de schinduf crește temperatura corpului și ajută la slăbirea mai ușoară prin arderea accelerată a grăsimilor. Se macină 2-3 linguri de semințe de schinduf și se adaugă 300 ml de apă. Se lasă 5 minute, apoi se strecoară și se bea lichidul rezultat. Se consumă această băutură cu 30 de minute înainte de culcare, iar după câteva zile se vor observa rezultatele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI