Băuturile alcoolice care au cele mai puține calorii. Care sunt și cele mai ‘păcătoase’

Băuturile alcoolice care au cele mai puține calorii. Care sunt și cele mai ‘păcătoase’
Băuturi alcoolice care au puține calorii.

Care sunt băuturile alcoolice care au cele mai puține calorii? Majoritatea băuturilor pe care le găsești în meniul special dintr-o locație sunt pline de calorii și zahăr adăugat. Ambele pot să contribuie la creșterea în greutate și la alte probleme de sănătate pe termen lung. Cu toate astea, există și opțiuni mai ,,curate” care pot fi comandate în special de doamnele care țin la siluetă, dar vor să se distreze într-o noapte alături de prieteni și familie. Poți să te bucuri fără să faci compromisuri în regimul de slăbit pe care îl urmezi cu strictețe.

Băuturi alcoolice cu puține calorii: ce trebuie să comanzi la bar?

Meniul de băuturi din locațiile din toată lumea sunt pline de opțiuni. Unii preferă băuturile cu alcool, alții fără alcool, iar câțiva se gândesc în timpul acesta la cum să facă să nu își strice dieta pe care o urmează într-o seară de distracție cu prietenii.

Nu trebuie să mai faci compromisuri când vine vorba despre planul alimentar mai strict pentru că există variante și pentru doamnele care nu uită de regimul lor nici într-o seară de club.

Majoritatea băuturilor alcoolice sunt încărcate cu calorii și zahăr adăugat. Cu toate astea, ai și opțiuni cu conținut scăzut de calorii de care poți să te bucuri. Cele mai păcătoase sunt berea și restul băuturilor cât mai colorate și pline de siropuri.

Opțiuni pentru doamne

Vodka soda: este o băutură clasică obținută prin combinarea alcoolului cu sifonul fără arome. Aceasta are 133 de calorii într-o porție de 7,5 uncii (225 ml). Poți să adaugi puțină aromă în plus cu un ornament de castraveți sau să amesteci totul cu un strop de suc de lămâie.

Vin alb: poate puțini știu, dar vinul alb are 123 de calorii în fiecare porție de 5 uncii (150 ml). Acesta poate fi o opțiune excelentă pentru doamne pentru gust, dar și pentru numărul mic de calorii. Mai mult decât atât, există mai multe soiuri diferite de care să te bucuri. Poți să adaugi fructe proaspete în băutura ta pentru mai multă prospețime.

Tequila cu lime: aceasta este una dintre cele mai ușoare băuturi pe care le poți face, dar este și săracă în calorii. Un shot clasic de tequila de 42 de ml cu o bucată de lime are doar 99 de calorii în total. Poți să amesteci lichidul cu sifon, mentă sau apă de nucă de cocos pentru a face un cocktail scăzut în calorii.

Gin și tonic dietetic: ginul a devenit o băutură din ce în ce mai iubită peste tot în lume. Poți să reduci conținutul de calorii al băuturii clasice și să schimbi apa tonică obișnuită cu apa tonică pentru dietă. Un gin tonic dietetic cu 2 uncii (56 ml) de gin și 4 uncii (118 ml) de apă tonic dietetic oferă 128 de calorii în total.

Urmăriți Playtech.ro și pe