Băutura recomandată de Lidia Fecioru pentru imunitate. Mulți vor fi surprinși
În această perioadă din an, foarte multe persoane sunt răcite și au probleme cu imunitatea, motiv pentru care bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine cu un remediu natural. O băutură ușor de preparat care întărește imunitatea. Iată de ce ingrediente ai nevoie.
Băutura recomandată de Lidia Fecioru pentru imunitate
Fiindcă ne aflăm într-o perioadă în care răcelile sunt la tot pasul, iar sistemul imunitar este destul de slăbit, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine cu o rețetă la care putem apela atunci când ne simțim slăbiți.
În cadrul rubricii Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3 CNN, aceasta a vorbit despre o băutură ideală pentru această perioadă din an, pentru cei care au probleme cu imunitatea. Este vorba despre un remediu natural. Specialista a explicat cum se prepară licoarea, dar și când este bine să fie consumată.
„Reţeta pentru imunitate. Dacă simţim că ne-a luat un pic răceala, că ni s-a înfundat un pic nasul, că simţim când ne ia răceala, există o reţetă foarte simplă.
E nevoie de două linguri de coniac, o pastilă de aspirină, o lingură de miere, 100 de mililitri de apă călduţă şi o lingură de suc de lămâie.
Se amestecă toate bine şi seara bem această soluţie. Şi a doua zi nu vom mai avea nimic”, a dezvăluit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.
Siropul care ameliorează tusea și crește imunitatea
În urmă cu câteva luni, vedeta vorbea și despre siropul care ameliorează tusea și crește imunitatea. Acesta este făcut din ulei de măsline, miere și lămâie și este bun pentru tusea uscată, tusea productivă, dar și cea iritativă.
Rețeta siropului
Ingrediente:
- 1 ceaşcă cu miere naturală;
- o jumătate de ceaşcă cu ulei de măsline extra virgin;
- 3 lămai stoarse (suc).
Mod de preparare:
Într-o oală mai mică se adaugă sucul de la lămâi și uleiul de măsline, după care se pun pe aragaz, la foc mediu, și se lasă până când licoarea începe să clocotească. Se ia de pe foc apoi, se adaugă mierea și se amestecă foarte bine. Se lasă la răcit, după care se pune într-un borcan și se consumă.
Citește și: Băutura magică pe care o recomandă Lidia Fecioru. De ce nu se bea pe stomacul gol