23 mart. 2023 | 17:30

Băutura pe care copiii nu au voie să o bea în avion. Este foarte periculoasă

Diverse
Băutura pe care copiii nu au voie să o bea în avion. Este foarte periculoasă
Bautura pe care copiii nu au voie sa o bea in avion. Este foarte periculoasa

Părinții care călătoresc alături de cei mici știu că zborul cu avionul poate deveni imprevizibil, mai ales dacă ai lor copii nu au o dispoziție bună. Din fericire, însoțitorii de bord și experții în călătorii sunt adesea la îndemână pentru a împărtăși sfaturi utile pentru călătoriile care-i implică pe minori. Ce nu au voie să bea copiii în timpul cursei avion.

De ce nu au voie copiii să bea suc de portocale în avion

O postare a devenit virală pe rețelele sociale, după ce însoțitorii de bord ai unei companii aeriene au dezvăluit care este băutura pe care cei mici nu au voie să o consume, în timpul călătoriei cu avionul.

Experții în călătorii Mark și Jocelyn Wolters, care au călătorit prin toată lumea, împreună cu fiii lor timp de 16 ani, au declarat pentru The Sun că părinții ar trebui să evite să le dea piticilor lor să bea suc de portocale, în timpul zborului.

Motivația celor doi a venit ca o gură de aer proaspătă pentru părinții care nu știau cum să le explice fetițelor și băiețeilor lor de ce nu este indicat să bea astfel de sucuri, precum și cele carbogazoase, deoarece pot provoca deshidratare.

„Copiii sunt mofturoși în avion, pentru că sunt deshidratați, deci este important să-i mențineți hidratați. Dar nu le dați suc de portocale și băuturi carbogazoase, pentru că pot provoca deshidratarea și nu ne dorim acest lucru”, au spus cei doi.

Citește și Cum poți să cumperi mereu cele mai ieftine bilete de avion. Momentul în care trebuie achiziționate

Cât de mult ar hidrata, de fapt, sucul de portocale organismul

Cu toate acestea, conform unui studiu publicat în Journal of Nutrition and Health Sciences în anul 2020, specialiștii au constatat că, în cazul adulților, sucul de portocale poate contribui la fel de mult ca apa la aportul necesar de hidratare zilnică al oamenilor.

„Studiul a arătat că persoanele care au consumat 100% suc de portocale au fost hidratate la fel de bine ca participanții care au consumat o băutură pentru sport sau apă”, susține dr. Dawn Emerson, profesor asistent la Universitatea din Kansas.

Sfatul experților este să le dați celor mici să bea doar apă plată, în timpul călătoriei cu avionul. Dacă refuză să o consume, atunci puteți încerca să le dați un sirop natural preparat acasă.

Citește și Motivul pentru care o femeie a refuzat 100.000 de euro de la un bărbat în timpul unui zbor. Cine era acesta si ce i-a propus, de fapt

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Camelia Mitoreșu, amintiri cu Florin Piersic. Cum l-a făcut gelos Gică Petrescu
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro