Odată cu moartea suveranei Regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle a revenit în Marea Britanie, pentru a-i fi alături soțului ei, Prințul Harry, la funeraliile regretatei sale bunici. Implicit, fosta actriță a revenit în centrul atenției mass-media. Ce alimente consumă Meghan Markle cel mai des și cu ce băutură a înlocuit cafeaua.
Meghan Markle se menține într-o formă de zile mari și are o siluetă de adolescentă, deși a trecut de pragul vârste de 40 de ani. Ducesa de Sussex adoptă un stil de viață sănătos și nu face excese. Pe site-ul său oficial, soția Prințului Harry a povestit că adoră să gătească pentru familia sa, fiind o gospodină desăvârșită.
De asemenea, printre alimtelele și băuturile sale preferate se numărăm vinul roșu, cartofii prăjiți și ceaiul verde, ce ține loc de cafea. Când nu gătește fripturi, Meghan Markle adoră să pregătească o porție de paste cu sos și zucchini.
În ceea ce privește boost-ul de energie de care are nevoie în fiecare dimineață, ducesa de Sussex consumă ceai verde, un excelent înlocuitor al cafelei.
„Este ușor să cazi în capcana cafelei atunci când rămâi fără energie la 4 după-amiaza. Totuși, dacă pui niște mere în blender, varză kale, spanac, lămâie și ghimbir și bei acest amestec dimineața, la muncă, te ajută să îți crești nivelul de energie mai ceva ca un espresso.”, a declarat, acum ceva timp, Meghan Markle pentru Today.
În altă ordine de idei, soția Prințului Harry recomandă oamenilor să consume smoothies preparate cu fructe de pădure și a migdale. Curioși să afle ce alimente mănâncă pe parcursul unei zile, Meghan Markle le-a dezvăluit fanilor cum arată dieta ei de zi cu zi.
În zilele extrem de aglomerate, pe vremea când mergea la filmările pentru proiectele cinematografice în care juca, fosta actriță pleca de acasă la ora 4:15 dimineața și avea mare grijă ce consumă pe timpul zilei.
Conform celor de la Delish, ducesa bea apă fierbinte cu lămâie dimineața, apoi mânca ovăz cu banane la micul dejun. La masa de prânz, Meghan Markle opta pentru o porție de pește și legume. La cină, ducesa de Sussex savura o porție copioasă de paste și se bucura de un pahar cu vin roșu, aromat, favoritul său.
De când a renunțat la cariera sa în actorie, Meghan Markle nu mai ține o dietă atât de strictă. Ducesa își satisface, din când în când, câte-o poftă culinară, mărturisind că are o slăbiciune pentru cartofii prăjiți.
„Întotdeauna sper să iau prânzul cu alte persoane, astfel încât să împărțim cartofii prăjiți”, afirma Meghan pentru Delish.
În prezent, la micul dejun, soția Prințului Harry preferă să mănânce o omletă și pâine prăjită, iar la cină, o supă cremă sau ceva ușor.