VIDEO Bătaie și scandal la casa lui Gheorghe Dincă. Mama și bunicul Luizei au încercat să intre peste cel care zice că le-a ucis fata

VIDEO Bătaie și scandal la casa lui Gheorghe Dincă. Mama și bunicul Luizei au încercat să intre peste cel care zice că le-a ucis fata
Bunicul și mama Luizei au încercat să intre pe proprietatea lui Dincă, să-l „scoată ochii"

O durere fără margini a fost surprinsă azi, 3 august, la casa lui Gheorghe Dincă. Adus de oamenii legii la locul crimei, acesta a fost la un pas să fie linșat dacă nu interveneau polițiștii. Mama și bunicul Luizei, fata dispărută în urmă cu patru luni, au vrut să intre pe proprietatea suspectului, fără să mai țină cont de prezența jurnaliștilor și a anchetatorilor. Oamenii sunt frânți de durere, mai ales că încă nu s-a descoperit nimic din cadavrul fetei lor.

Dacă în cazul Alexandrei Măceșanu încep să iasă la suprafață detalii, împreună cu confirmarea faptului că acele probe biologice conțin ADN-ul ei, în cazul Luizei, fata de 18 ani, nu s-a descoperit încă nimic, cu toate că ea este dispărută încă din primăvară.

Mama și bunicul Luizei îi acuză pe oamenii legii că i-au dus de nas atâtea luni și tot pe ei i-au pus la detectorul de minciuni, în loc să-l caute pe adevăratul criminal. Dacă Alexandra nu și-ar fi riscat viața ca să sune după ajutor, nici acum nu s-ar fi știut nimic despre ce s-a întâmplat cu ele.

Bunicul și mama Luizei au vrut să-l linșeze pe Gheorghe Dincă, adus la locul crimei de polițiști

Jurnaliști de la România TV au fost prezenți azi, 3 august, la casa criminalului, unde Gheorghe Dincă a fost adus de anchetatori ca să le explice cum le-a ucis pe cele două fete și să dea detalii cu privire la locurile suspecte de pe acea proprietate de mii de metri pătrați unde e o dezordine colosală.

Mama și bunicul Luizei n-au mai rezistat și au vrut să intre pe poarta proprietății, dar polițiștii au făcut zid în fața ei și i-au împiedicat să intre. Bunicul fetei de 18 ani s-a luptat cu oamenii legii și n-a mai ținut cont că ar fi putut să perturbe ancheta. La fel a încercat și mama fetei care s-a aruncat cu având în polițiști, dar aceștia au oprit-o.

În cele din urmă, femeia a avut un moment de leșin, fiind doborâtă de durerea pricinuită de pierderea copilului ei, de căldură, de indignare, de un amalgam de emoții pe care doar ea îl poate înțelege.

Bunicul victimei este și el dărâmat de emoții. Cu ochii în lacrimi, i-a ponegrit pe toți politicienii care sunt atât de departe de suferința lor și îi acuză că și-au pus copiii în poziții privilegiate, în timp ce copiii de rând sunt violați și uciși cu sânge rece de niște criminali care cu greu pot fi numiți oameni.

Întrebat de o jurnalistă ce ar fi făcut dacă ar fi reușit să intre în casă, față în față cu criminalul, bunicul Luizei i-a spus că nu i-ar face nimic altceva decât să-i scoată ochii, să nu mai vadă lumina zilei pentru tot restul vieții.