Bătaie de joc pentru pensionarii din România. Oamenii sunt revoltați

Bătaie de joc pentru pensionarii din România. Oamenii sunt revoltați

Pensionarii din România au trecut printr-un alt episod de nepăsare…al Casei de pensii, al directoarei. Nu se știe. Președintele instituției a făcut ping-pong cu vina.

Aglomerație periculoasă la Casele de pensii. Bătaie de joc pentru vârstnici

Peste 100 de oameni au așteptat câteva ore la coadă, sperând că își vor depune dosarele la Casele de pensii Ilfov și București. Oamenii au stat câteva ore în soare, aflând, ulterior, că pentru ei a fost deschis un singur ghișeu. Reprezentanții Casei de pensii au ajuns în zonă abia la prânz și au dat vina pe numărul mic de angajați și pe proasta organizare. În zonă a apărut și directorul Casei de pensii Ilfov, Pavel Sile.

“Nu ştiu care sunt detaliile acolo, președintele Casei naţionale e în drum către dvs la solicitarea mea”, a spus Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

Mai mulți agenți de poliție aflați la fața locului încercau să îi țină pe oameni la distanță sigură unul de celălalt. După ore bune în care aceștia au stat la coadă și s-au folosit de borduri pentru a-și odihni picioarele, în curtea instituție au fost aduse în sfârșit scaune pentru ca oamenii să aștepte în condiții corespunzătoare.

„Directoarea a zis că dacă nu ne convine să plecăm”

Întrebat de reporterul de la Știrile PRO TV de ce nu funcționează lucrurile, Pavel Sile a răspuns: „Functioneaza la capacitatea pe care o avem. Am solicitat conducerii majorarea numărului de personal că nu putem să face față acum”.

În acest timp, o femeie declara că: „Directoarea a zis că dacă ne convine bine, dacă nu să plecăm”.

La câțiva pași de Casa de pensii Ilfov, la Casa de pensii București, aceeași situație. Mulți oameni așteptau la rând chiar și de 4 ore, fără ca vreun angajat să îi lămurească. De menționat este că actele pot fi depuse și online, prin poștă, dar mulți dintre bătrâni se tem că dosarele lor nu vor fi soluționate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI