Bătaie cu topoare și bâte între două clanuri de interlopi. Zeci de polițiști și jandarmi au intervenit VIDEO

Bătaie cu topoare și bâte între două clanuri de interlopi. Zeci de polițiști și jandarmi au intervenit VIDEO
Bătaie cu bâte și topoare între două clanuri de interlopi

Bătaie ca în filme între două clanuri de interlopi pe străzile din Lugoj, sub privirile martorilor, care s-a adăpostit în case de frică. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu un topor.

Scene violente surprinse în județul Timiș

Scenele, parcă desprinse din filme, au avut loc în cartierul Micro I, acolo unde cele două tabere s-au întâlnit întâmplător. În altercație au fost folosite bâte și topoare, iar restul cetățenilor au fugit în casă, îngroziți și șocați de cele întâmplate. Zeci de echipaje de poliție și jandarmi au fost chemați de urgența la fața locului.

Până la sosirea autorităților, mulți dintre cei implicați au reușit să fugă. Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la spital cu răni la cap și la coană, însă a refuzat internarea. După ce s-a terminat bătaie, oamenii legii au început căutările. Indivizii au fost dați în consemn la poliție de frontieră pentru a nu părăsi țara.

În noaptea de joi spre vineri, șase indivizi au fost depistați și reținuți după episodul violent și duși la secție pentru audieri. În cursul zilei de astăzi se va cere arestarea lor preventivă. Aceștia sunt cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri sau alte violențe.

Cinci fete s-au bătut pe o stradă din Focșani

Cinci adolescente și-au împărțit pumni și picioare pe o stradă din Focșani, județul Vrancea. Cineva a filmat încăierarea dintre fete, iar imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare. Acestea au ajuns și la polițiști, care s-au autosesizat și fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat.

”În urma apariţiei în mass-media a unor imagini care surprind o agresiune între eleve ale unor unităţi de învâţământ din municipiul Focşani, faptă care s-ar fi săvârşit în cursul zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 13.30, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul I.P.J. Vrancea este abilitat să comunice următoarele: Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la agresiunea în cauză”, a transmis, joi, IPJ Vrancea.

În urma vizionării imaginilor, conducerea IPJ Vrancea a dispus sesizarea din oficiu în vederea stabilirii situației de fapt, iar în funcție de rezultatul anchetei, vor fi dispuse măsuri legale în consecință.

Urmăriți Playtech.ro și pe