Bătaia care te face să nu recunoști centrul Bucureștiului

Autor: Ciprian Ioana - 10:22, 08 iun. 2019

Bătaie ca-n filme, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în centrul Capitalei. Mai multe persoane s-au bătut pe o stradă din centrul Capitalei.

Incidentele violente s-au petrecut pe o stradă din Capitală, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În încăierarea generală s-au folosit arme albe și chiar bucăți de gard.

Imaginile au fost suprinse de camerele video din zonă.

Bătaie în București

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere și care au ajuns acum pe mâna anchetatorilor se vede cum un om e lovit cu brutalitate, deși e prăbușit la pământ.

Bărbatul care apare pe imagini este lovit fără milă. El a fost rănit grav și, ulterior, a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Pe mâna medicilor a mai ajuns și o a doua persoană. Alți doi bărbați au fost duși la audieri, la cea mai apropiată secție de Poliție.

Martorii susțin că atacatorii înarmați cu bâte ar fi năvălit peste victime și le-ar fi lovit cu sălbăticie. Oamenii din zonă susţin că scandalurile dintre cele două familii se ţin lanț de ani buni şi că scene similare s-au petrecut şi în urmă cu trei săptămâni. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Se pare că motivul conflictului ar fi că una dintre familii refuză să-i plătească taxă de protecţie celeilalte.