Bătaie cruntă în parcarea unui Mall din Craiova. Doi bărbați s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare

Bătaie cruntă în parcarea unui Mall din Craiova. Doi bărbați s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare
Bătaie cruntă în parcarea unui Mall din Craiova. Doi bărbați s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare

Două persoane au fost agresate pentru că ar fi ocupat un loc de parcare pe care îl aveau în vizor alți patru indivizi dintr-o altă mașină. Totul s-a întâmplat în parcarea unul mall din Craiova, iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale centrului comercial.

Bătaie pentru un loc de parcare

Incidentul nefericit a avut loc în cursul zilei de luni, pe seară, în parcarea celui mai mare mall din Craiova. Oamenii din cele două mașini s-au luat la bătaie după ce unul dintre ei a ocupat un loc de parcare.

Pe imaginile de supraveghere se poate observa cum individ încearcă să parcheze mașina, însă nu face manevrele corecte și nu poziționează mașina bine, iese cu spatele din locul de parcare. În acel moment, o altă mașină ocupă repede spațiul respectiv.

Oamenii din primul autoturism au găsit un alt loc de parcare. Cu toate acestea, s-au întors și i-au agresat pe cei care s-au dat jos din mașina care le-a ocupat locul în primă fază. Pe imagini se poate vedea cum între ei are loc un schimb de replici, apoi lucrurile au escaladat rapid și s-au luat la bătaie.

Cea care a reclamat scandalul este o tânără, în vârstă de 21 de ani din Craiova. Polițiștii au declanșat o anchetă.

Unele persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Din primele informații oferite de poliție, se pare că un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani ar fi fost agresați de 4 persoane. Ulterior, aceștia ar fi părăsit locul faptei într-o direcție necunoscută.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele cercetări au stabilit faptul că, în parcarea unui centru comercial din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani, din localitate, ar fi fost agresați de 4 persoane, care ulterior comiterii faptei, ar fi părăsit fața locului într-un autoturism, plecând într-o direcție necunoscută. Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru a-i identifica pe agresori. De asemenea polițiștii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violențe.

“În această dimineaţă, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, au fost identificaţi un bărbat de 48 de ani şi 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi agresat fizic, în cursul zilei trecute, un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, din Craiova, în parcarea unui centru comercial din localitate. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri”, a mai spus Sadoveanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI