Bat clopotele de nuntă? Gabi Bădălău, pus în dificultate de părinţi. „Îl vor dezmoșteni dacă se însoară cu Bianca Drăgușanu!” EXCLUSIV

Bat clopotele de nuntă? Gabi Bădălău, pus în dificultate de părinţi. „Îl vor dezmoșteni dacă se însoară cu Bianca Drăgușanu!” EXCLUSIV
Bat clopotele de nuntă pentru Gabi Bădălău? Vestea care i-a pus în dificultate pe părinții afaceristului. Dezvăluiri în exclusivitate.

Bat clopotele de nuntă pentru Gabi Bădălău? Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut parte de o dragoste cu năbădăi, pe perioada divorțului său de Claudia Pătrășcanu. Iată însă că, odată redevenit un bărbat liber, ei nu mai au motive serioase de ceartă. Mai mult, apropiații cuplului ne-au declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că Bianca și Gabi se pregătesc să-și oficializeze povestea de dragoste. Veste care nu este însă deloc pe placul părinților lui.

Cum s-au îndrăgostit Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Idila dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își are originile la începutul anului 2021, când cei doi au început să se afișeze împreună. S-au cunoscut însă la finele lui 2020, când, pe atunci, încă soțul Claudiei Pătrășcanu, el a mers special la o petrecere ca să o vadă pe fosta asistentă TV, pe care „i se cam pusese pata”, potrivit apropiaților.

„Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au îneput să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou. Deși Gabi o invitase pe Bianca să petreacă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, ne-a povestit o prietenă comună de-ale celor două vedete.

Bădălău avusese în trecut o relație de cinci ani cu Ramona Gabor, practic cea care le-a și intermediat idila.

Bat clopotele de nuntă pentru Gabi Bădălău?

De atunci, cei doi au avut parte de o dragoste cu năbădăi, cu certuri, dar și cu dulci împăcări, motivul principal al scurtelor despărțiri constituindu-l gelozia.

„Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că acum suntem foarte bine”, ne-a declarat, recent, Gabi Bădălău, care în același timp recunoștea oficial că Bianca era actuala sa iubită.

De când însă iubitul Biancăi a devenit un bărbat liber și-n acte, acesta divorțând de Claudia Pătrășcanu, pe 20 octombrie 2022, cei doi își fac planuri pentru a-și oficializa relația și se pregătesc să-și sărbătorească logodna, cu ocazia împlinirii a doi ani de relație, într-o destinație de lux peste hotare, acolo unde nu ar fi exclus ca Gabi să-i pună Biancăi inelul pe deget.

Contactat pe marginea acestui subiect, iubitul fostei asistente tv a refuzat să ne ofere amănunte despre viitoarele sale intenții. Se pare însă că la mijloc se află faptul că părinții acestuia nu-s de acord ca blondina să le devină noră.

„Ba, mai mult, l-au atenționat pe fiul lor că-l vor dezmoșteni dacă va face acest pas”, ne-au mai declarat aceleași surse, pentru Playtech Știri.

Citește și: Ce pact au făcut Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, de dragul relației lor. Se înțeleg mai bine ca niciodată. EXCLUSIV

De-a lungul acestei relații, Bianca nu a ascuns faptul că-și dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Urmăriți Playtech.ro și pe