Bat clopote de nuntă la Survivor All Stars! Modul inedit în care TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca

de: Ștefan R. Apostol
22 05. 2024

TJ Miles este unul din concurenții rămași în cursa pentru marele premiu la Survivor All Stars, iar fanii au trăit alături de el fiecare moment greu din competiție. În același context, se pare că bat clopote de nuntă la Survivor All Stars, fanii show-ului văzând modul inedit în care TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca.

Un nou moment de tensiune la Survivor All Stars

În ultimul episod difuzat de PROTV, fanii au asistat la un nou moment de tensiune, în lupta pentru recompensa care consta în întâlnirea cu persoanele dragi, după o lungă perioadă de timp.

(foto: PRO TV / Survivior All Stars)

Inclusiv cei care au pierdut aseară au avut parte de câte 3 minute alături de cei dragi. Marii câștigâtori au fost Zanni şi TJ Miles, de la Faimoși, și Iancu Sterp din echipa Războinicilor.

Seara a fost una plină de emoție pentru toată lumea, atât pentru câștigători, cât și pentru cei care aveau să piardă lupta pentru recompensă.

Bat clopote de nuntă la Survivor All Stars!

Aflați printre marii câștigători, TJ Miles și Zanni s-au bucurat mai mult de surpriza pregătită de producătorii show-ului, dar cel mai emoționant moment al serii i-a aparținut lui TJ Miles, și putem spune că deja bat clopote de nuntă la Survivor All Stars.

„Ea este singurul om din viața mea, alături de care nu simt nicio rușine, nicio presiune. Dacă e să mă întâlnesc cu un prieten, mi-e greu să-i spun ce am de spus, dar cu Francisca nu este așa.

De-aia, pentru mine ea este cealaltă jumătate a mea.”, spunea în testimoniale TJ Miles.

(foto: PRO TV / Survivior All Stars)

Modul inedit în care TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca

Marea surpriză a serii a fost vizita iubitei sale, Francisca, dar nimeni nu se aștepta la modul inedit în care TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, în fața camerelor de luat vederi.

În timpul întâlnirii dintre cei doi, a venit un moment neașteptat, atât pentru Francisca, cât și pentru fanii lui TJ Miles, și anume modul inedit în care TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, și anume oferindu-i un sac de orez în schimbul inelului de logodnă:

„Asta e tot ce am. Știu că o să vină un timp când o să fac exact cum trebuie, dar asta e tot ce am aici.

Și vreau să dau tot ce am, pe viață! Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea? Te iubesc din tot sufletul meu! Te iubesc așa mult!”

După acest moment, TJ Miles avea să recunoască în fața camerelor de luat vederi că „A fost destinul, soarta mea să o cer în Survivor! Orezul reprezintă tot ce am în Survivor, pentru că orezul mă hrănește.