Ce salarii au localnicii din Las Fierbinți. Cine sunt cel mai bine plătiți în serial și de ce

Ce salarii au localnicii din Las Fierbinți. Cine sunt cel mai bine plătiți în serial și de ce
Mihai Bobonete, acoperit în gips pentru rolul lui Bobiță

Serialul „Las Fierbinti” este una dintre cele mai populare și mai de succes producții TV din România, fiind vizionată de milioane de români, în fiecare marți și joi. Filmarile acestei comedii românești au început la data de 1 martie 2012, întreaga acțiune desfășurându-se în orașul Fierbinți-Târg, județul Ialomița.

Las Fierbinți, lider de audiență marți seara

Fără îndoială, serialul de comedie “Las Fierbinți” se află în topul preferințelor românilor, astfel că marți seara a condus detașat în intervalul orar 20:30 – 21:30, în detrimentul show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, cât și a serialul ”Nemilosul Istanbul”, de la Kanal D.

Comedia Las Fierbinți, lider de audiență
Bobiță și Giani, surprinși într-un moment de seriozitate

Astfel, serialul cu Giani, Dorel și Bobiță a fost urmărit de 2.065.000 de telespectatori, ocupând pe primul loc în topul audiențelor.

Spre bucuria fanilor, de curând, comedia Las Fierbinți a reapărut pe micile ecrane cu un nou sezon, ceea ce le-a adus telespectatorilor un nou prilej de voie bună și amuzament, în ciuda unei perioade extrem de tensionate.

Câți bani primesc locuitorii din Fierbinți-Târg pentru rolurile primite

Un avantaj extrem de mare se pare că îl au și localnicii din micuțul oraș aflat în inima Bărăganului, care câștigă un ban în plus față de veniturile lor lunare. Cum reușesc? Foarte simplu! Pentru a forma o echipă mare și autentică, mai mulți localnici au primit roluri scurte, dar sugestive și de asemenea, și-au pus la dispoziție locuințele, motiv pentru care au fost recompensați pe măsură.

“Spre exemplu, mie, că am apărut într-un cadru scurt, în peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte serioși, fac contracte pentru fiecare om care participă la filmări. Celor care au de filmat mai multe ore le dau și 100 de lei, 150 de lei.

Cel mai bine sunt plătiți cei în casele cărora se filmează, în curțile lor. Aceștia iau și câte 200-300 lei, uneori și mai mult”, susține un tânăr ce locuiește în Fierbinți, potrivit ciao.ro.

Fanii își doresc să bea o cafea în barul lui Bobiță

Odată cu popularitatea serialului, orașul a devenit și el din ce în ce mai vizitat, localnicii sugerându-le fanilor să meargă la vestitul bar al lui Bobiță sau în casele celebre în care se petrec majoritatea evenimentelor, precum cea a “Aspirinei” – Mirela Oprișor sau cea a lui “Celentano” – Adrian Văncică.

“La Barul lui Bobiță vin zilnic zeci de turiști, fac poze, rămân și beau o cafea, un suc, mulți dintre ei își cumpără magneți de frigider, căni sau scrumiere inscripoționate cu numele “Las Fierbinți” sau cu poze cu actorii din serial”, a dezvăluit un locuitor din Fierbinți, care are casa aproape de barul lui Bobiță.

Cine dorește să se răsfețe în barul lui Bobiță, trebuie să știe că o cafea costă cinci lei, iar un suc șase lei, prețuri similare sau mai ieftine decât în oricare altă locație.

Ce nu știu mulți fani ai comediei românești Las Fierbinți este că barul lui Bobiță este real, iar proprietarul se numește Cristian Sauciuc, în vârstă de 52 de ani.

„Nici prin cap nu mi-a trecut că o să ajung vreodată să văd că se fac seriale în barul meu. Nu este o afacere în sine. L-am deschis aşa, dintr-o ambiţie, să avem şi noi, eu cu soţia, un loc al nostru care să ne fie proprietate“, a dezvăluit acesta.