30 oct. 2021 | 17:08

Bărbatul pentru care Andreea Berecleanu făcuse o pasiune nebună. Fugea pentru el de la şcoală

Monden
Bărbatul pentru care Andreea Berecleanu făcuse o pasiune nebună. Fugea pentru el de la şcoală
Barbatul pentru care Andreea Berecleanu facuse o pasiune nebuna

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România. Jurnalista este o fire discretă și preferă să-și țină viața personală departe de ochii celor curioși. Puțini sunt cei care știu cine a fost prima dragoste a frumoasei brunete.

Andreea Berecleanu fugea de la școală pentru a urmări piesele de teatru ale lui Florin Piersic jr.

Talentată, frumoasă, profesionistă și diplomată sunt primele cuvinte care le vin românilor în minte atunci când o descriu pe Andreea Berecleanu. Vedeta este una dintre cele mai populare și îndrăgite jurnaliste din România.

Fosta imagine a Observatorului de la Antena 1 are o carieră impresionantă în mass-media și o familie fericită. Andreea Berecleanu este la a doua căsnicie, fiind căsătorită în prezent cu medicul estetician Constantin Stan, și are doi copii, Petru și Eva, din mariajul precedent cu jurnalistul Andrei Zaharescu.

Deși este o femeie împlinită pe plan personal, recent, Andreea Berecleanu a făcut dezvăluiri incredibile despre iubirile sale din adolescență. Invitată la emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV, prezentatoarea știrilor Focus i-a mărturisit celebrului actor că, în adolescență, dezvoltase o pasiune pentru Florin Piersic jr.

Frumoasa brunetă a mărturisit că obișnuia să chiulească de la ore pentru a merge la teatru, să-l vadă jucând pe scenă pe fiul legendarului mare actor Florin Piersic.

„Am văzut recent contul de Instagram al lui Florinel Piersic și râdeam de una singură că el face niște chestii din astea, în stilul lui și are umorul ăla al lui.  Și mi-am adus aminte că, odată, am chiulit, învățam seara, cred că eram prin clasa a XI-a.

Și am chiulit cu voia profesoarei. Am plecat mai multe fete pentru că Florinel avea spectacol la Casandra. Îl admiram, bineînțeles, sunt un pic mai mică de vârstă. Florinel are 53 de ani și eu am 47. Avea spectacol de an la Casandra, era pe cheiul de vest.

Am chiulit ca să-l vedem acolo, ei erau practic absolvenți. Noi, fetele, am mers pentru el, dar nu ne dai dreptate?”, a spus Andreea Berecleanu, în emisiunea lui Florin Călinescu de pe Prima TV.

„Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu!”

Andreea Berecleanu se poate considera o femeie cu adevărat fericită și împlinită. Căsătoria cu medicul Constantin Stan reprezintă una dintre cele mai mari bucurii ale sale.

Vedeta a mărturisit că a simțit de la începutul relației că vor rămâne împreună, fiind bărbatul care a ajutat-o să treacă peste divorțul de Andrei Zaharescu.

„Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea.

După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie.”, declara Andreea Berecleanu pentru Viva.ro, acum ceva timp.

Parteneri
Cine este românca căreia Messi i-a lăsat pe mână milioane de euro
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
ANTONIA, în cea mai SCURTĂ ținută purtată vreodată! Fanii au ÎNNEBUNIT când au văzut-o așa!
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Cum va fi vremea în România. Urmează 4 săptămâni pline de surprize
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Ordin UE. Intră în vigoare chiar din 2024. România, obligată să pună totul la comun
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
MARCEL CIOLACU se RETRAGE? CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro