Bărbatul Ken a devenit femeia Barbie. Cum arată acum Rodrigo Alves

Bărbatul Ken a devenit femeia Barbie. Cum arată acum Rodrigo Alves
Bărbatul Ken a devenit femeia Barbie. Cum arată acum Rodrigo Alves

Rodrigo Alves a cheltuit sume uriașe ca să arate precum păpușa Ken, însă nu s-a mulțumit deloc cu aspectul său, astfel că și-a dorit să se transforme într-o ”Barbie”. Astfel, la începutul anului 2020 modelul brazilian Rodrigo Alves își anunță transformarea sa în femeie pe rețelele de socializare.

Bărbatul Ken a devenit femeia Barbie

”Azi, pe 5 ianuarie 2020, m-am născut din nou. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest proces de tranziție”, a scris Alves pe Instagram.

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit  mereu ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, mai spunea Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Roddy, așa cum îi place să i se spună acum, a spus că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat. Ba și-a injectat chiar și silicon în abdomen pentru a-şi forma pătrăţele, şi-a pus muşchi falşi în braţe şi şi-a operat faţa. Dar după un timp a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata să fire, adică cea feminină.

Și-a mărit și fesele

Și de când a devenit femeie, Roddy nu a mai încetat cu operaţiile plastice. Și-a dorit să aibă forme voluptuoase, ca să semene cu artista Jennifer Lopez sau cu modelul Kim Kardashian. Recent, pentru cea mai nouă intervenție a sa, cea de mărire a feselor, modelul, în vârstă de 36 de ani, a cheltuit nu mai puţin de 30.000 de lire sterline. Conform declaraţiilor acordate presei britanice, Roddy spune că acum se simte mai atrăgătoare ca oricând:

„Vreau să fiu o femeie voluptuoasă, iar acum mă simt sexy pentru prima dată în viaţă!”

Astfel, în ultimele luni, pe lângă noile transformări, Roddy şi-a mai atins un țel, și anume, acela de a fi în atenţia publicului. Astfel că este tot mai des invitată în show-uri de televiziune, atât în ţara natală, Brazilia, dar şi în Europa.

Urmăriți Playtech.ro și pe