Imaginile cu Rodrigo Alves sunt cu adevărat uluitoare. Cum arată „păpușa umană Ken” după ce a decis să devină femeie

Imaginile cu Rodrigo Alves sunt cu adevărat uluitoare. Cum arată „păpușa umană Ken” după ce a decis să devină femeie
"Păpușa umană Ken" vrea să devină femeie

Rodrigo Alves a investit aproape un milion de euro în operații estetice în încercarea de a ajunge la perfecțiune și a fost numit „păpușa umană Ken”. Bărbatul a ajuns între timp la concluzia că adevărata lui natură este una feminină și regretă acum că și-a modificat aspectul fizic.

„Păpușa umană Ken” vrea să devină femeie

600.000 de lire sterline a cheltiuit Rodrigo Alves pentru operații estetice, fiind numit în cele din urmă „păpușa umană Ken”, personajul pe care el l-a adorat încă din copilărie. După ce ani de zile s-a străduit să ajungă la perfecțiunie, bărbatul a ajuns la concluzia că totul a fost în zadar. El simte acum că adevărata lui natură este una feminină.

„Am cheltuit sute de mii de dolari pe bicepși și pătrățele false, dar simțeam că eșuasem ca bărbat. Nu eram cine se presupunea că trebuie să fiu”, a declarat Rodrigo Alves.

Bărbatul a decis că a venit timpul să își facă o operație de schimbare de sex și recunoaște că încă din copilărie înclinațiile lui au fost mai degrabă feminine decât masculine. Acest lucru l-a speriat la început, dar și-a dat seama că nu trebuie să lase gândurile să îi îngrădească personalitatea.

„Când eram mică, iubeam păpușile și rochile și simțeam că sunt o fetiță, dar habar n-avean ce înseamnă să fii trans. Acum este ceva mult mai înțeles”, a mai spus Rodrigo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI