Bărbatul din Constanța care și-a ucis fata după ce i-a injectat o substanță necunoscută, condamnat. Pedeapsa e exemplară

Bărbatul din Constanța care și-a ucis fata după ce i-a injectat o substanță necunoscută, condamnat. Pedeapsa e exemplară
Ce pedeapsăa primit bărbatul care i-a injectat fiicei sale de 14 ani o substanță necunoscută?

Tatăl care și-a ucis fiica de 14 ani după ce i-a injectat o substanță necunoscută și-a primit pedepsa meritată. Iată primele declarații ale prim-procurorului de la Parchetul Tribunalului Constanța! Ce pedeapsă a primit criminalul?

Și-a ucis fiica după ce i-a injectat o substanță necunoscută. Ce pedepsă a primit?

Caz șocant! Un bărbat din comuna Săcele, județul Constanța, a fost judecat recent pentru fapta sa terifiantă pentru care a primit 16 ani de închisoare. Acesta și-a injectat fiica de doar 14 ani cu o substanță necunoscută. Surse din anchetă susțin că nu aceasta a fost cauza decesului tinerei,pentru că victima fusese sugrumată. După ce bărbatul a conștientizat fapta comisă, a vrut să se sinucidă. Se pare că soarta a decis altceva, astfel că bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, iar în cele din urmă a fost salvat de către medici.

„Victima a murit sugrumată. Înțepăturile din jurul gâtului nu au nicio relevanță judiciară, nici medico-legală. Sunt superficiale. Nu au produs niciun efect în organismul acesteia. Inculpatul susține că a asistat la momentul în care ea s-a sinucis prin injectarea unei substanțe otrăvitoare”, a declarat prim-procurorul Gill Julien Grigore Iacobici, de la Parchetul Tribunalului Constanța, conform ziuaconstanta.ro.

Ce pedeapsă a primit bărbatul care și-a injectat fiica de 14 ani cu o substanță necunsoscută?
Ce pedeapsă a primit bărbatul care și-a injectat fiica de 14 ani cu o substanță necunsoscută?

Ce declarații șocante a făcut inculpatul?

Fata de 14 ani trebuia să fi mers la școală în ziua aceea, dar a decis să rămână acasă cu tatăl ei, care era șomer de mult timp. Familia avea dificultăți financiare, iar doar mama aducea bani în casă. Din păcate, cei doi frați mai mici ai fetei au fost cei care au găsit-o fără suflare, moment în care au sunat-o pe mama lor care era la serviciu.

„Când cearta dintre noi se aprinsese, aceasta îmi adresa cuvinte jignitoare și a sărit la mine să mă bată, împrejurare în care eu m-am enervat și pierzându-mi cumpătul, am prins-o cu amândouă mâinile de gât și am strâns-o cu putere și deodată am constatat că nu mai mișcă, Dându-i drumul din mâini, aceasta a căzut la sol între cele două paturi dormeză ce se aflau în cameră”
Inculpatul

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI