Bărbatul cu care Jador a dormit în pat: „Doar ca să mă ajute“. Dezvăluiri neștiute despre cântăreț

Bărbatul cu care Jador a dormit în pat: „Doar ca să mă ajute“. Dezvăluiri neștiute despre cântăreț
Bărbatul cu care Jador a dormit în pat: „Doar ca să mă ajute“

Cântărețul de manele Jador a dezvăluit, recent, cine este persoana căreia îi datorează succesul asurzitor de care se bucură acum. El este omul care a crezut în el, atunci când alții în marginalizau: „Dormeam cu el în pat și cu nevasta sa“.

El l-a făcut celebru pe Jador

Jador, fostul concurent din casa „Puterea Dragostei“, a vorbit la TV despre persoana care l-a îndrumat și la susținut, ajungând, astfel, pe culmile succesului. Cântărețul de manele a declarat că îl iubește foarte mult, la fel ca pe părinții săi, și că îi datorează totul. Este vorba despre unchiul său, căruia vrea să-i facă o casă în semn de mulțumire.

„Îmi mai doresc o casă. O fac eu lângă unchiul meu. Pe ăsta îl iubesc la fel ca pe tata și mama. Dormeam cu el în pat și cu nevastă-sa doar ca să mă ajute să stau la facultate“, a spus artistul.

El a adăugat că: „am crezut mult în visul meu de a cânta și nu mulți cred în visul tău. Nimeni nu te ajută. (…) Nu aveam bani, mă duceam la facultate. Eram discrimat puțin de colegi, apoi m-am angajat“.

Odată cu participarea la show-ul matrimonial, Jador a devenit una dintre cele mai cunoscute și căutate voci din lumea manelelor. Artistul împreună cu formația sa solicită, pentru o oră și jumătate de cântat, un onorariu de 4.000 de euro. La această sumă se adaugă și banii pe care îi dau ascultătorii, care, de foarte multe ori, sunt chiar mai mulți decât onorariul.

Cu cine s-a iubit cântărețul

Concurent în primele două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei“, Jador a devenit cunoscut în toată țară ca urmare a poveștilor intens mediatizate cu Ella și Simina.

Jador spune că relația cu Ella ar fi fost una toxică
Jador spune că relația cu Ella ar fi fost una toxică

A spus în repetate rânduri că o iubește pe Simina, a plâns pentru ea, ca într-un final să ajungă să îi ureze ei și actualului soț al acesteia să fie fericiți împreună. În prezent, Simina și Alex Zănoagă au și un copil împreună.

După ce povestea cu Simina a ajuns la final, a urmat „drama“ cu Ella, care s-a soldat cu despărțiri, împăcări, lacrimi și tot tacâmul. Cei doi au recunoscut că au avut o relație, însă cântărețul de manele a spus că a fost una toxică și plină de temeri și neîncredere, și de o parte și de alta.

„Nu a fost o relație care să te facă fericit, iar noi, oamenii, merităm să fim fericiți“, spunea artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI