Bărbatul celebru alături de care a tot fost văzută Shakira în ultima vreme. Are doar 24 de ani. Foto

Bărbatul celebru alături de care a tot fost văzută Shakira în ultima vreme. Are doar 24 de ani. Foto
Barbatul celebru alaturi de care a tot fost vazuta Shakira in ultima vreme. Are doar 24 de ani. Foto

În ultima perioadă, în presa internațională ar fi apărut zvonuri legate de Shakira, potrivit cărora faimoasa artistă l-ar fi uitat deja pe Pique și și-ar fi refăcut viața, după separarea de fostul star al Barcelonei, alături de un tânăr de 24 de ani. Vedeta a rupt tăcerea în legătură cu Gorka Ezkurdia, un instructor de surf alături de care a tot fost văzută, în ultimele luni de zile.

Shakira rupe tăcerea privind relația ei cu instructorul de surf de 24 de ani

Anunțul separării dintre Shakira și Pique a venit ca un adevărat șoc pentru fanii celor doi. Nimeni nu se aștepta ca artista în vârstă de 45 de ani și fostul star al echipei de fotbal FC Barcelona să se despartă după o relație de 12 ani de zile, cei doi având împreună și doi copii, Milan și Sasha.

Motivul rupturii ce s-a produs între cei doi ar fi fost infidelitatea fotbalistului, după ce s-a zvonit că Pique ar fi înșelat-o pe mama băieților săi cu o altă domnișoară.

La câteva luni după ce a anunțat că ea și tatăl copiilor săi nu mai formează un cuplu, Shakira s-a lovit de apariția unor zvonuri controversate, care nu ar fi pus-o într-o lumină excelentă.

Conform presei internaționale, cântăreața ar fi fost văzută adesea în compania lui Gorka Ezkurdia, un tânăr de numai 24 de ani, instructorul de fitness al său și al băieților ei, încă de pe vremea când diva era cuplată cu Pique.

Citește și Întâlnire de gradul zero între Shakira și Pique: „A izbucnit în lacrimi”. Ce s-a stabilit

Cine este Gorka Ezkurdia, instructorul de surf alături de care s-a tot afișat Shakira

Gorka Ezkurdia are 24 de ani și este de profesie instructor de surf. Bărbatul cu 21 de ani mai tânăr decât artista columbiană este originar din orașul spaniol San Sebastian.

Jurnaliștii străini au lăsat de înțeles că între cei doi ar fi existat mai mult decât o simplă relație de amiciție, zvonuri pe care artista le-a dezmințit imediat, cerându-i presei să îi fie respectată viața personală, sătulă fiind de speculațiile apărute.

„Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor.”, a declarat Shakira, potrivit publicației Mundo Deportivo.

Gerard Pique pare să fi uitat repede de fosta lui parteneră de viață, fotbalistul refăcându-și viața alături de o tânără de 23 de ani, pe nume Clara Chiar Marti.

Citește și Shakira nu-și revine după despărțirea de Gerard Pique. Ce decizie a luat artista la doar câteva ore după ce a fost surprinsă plângând pe stradă

Urmăriți Playtech.ro și pe