Ce a descoperit un bărbat după ce soția și-a uitat contul de Facebook deschis

Autor: Redacția - 08:37, 24 mai 2019
Foto: Facebook

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a avut parte de un șoc în momentul în care s-a uitat pe contul de Facebook al soției. A găsit mesaje pe care femeia le primise de la mai mulți bărbați și și-a dat seama imediat că a fost înșelat. Supărat, bărbatul a povestit totul pe o pagină de internet pentru persoane înșelate.

Soția îl înșela cu mai mulți bărbați

Seth Megow, un bărbat de 33 de ani din statul Georgia, SUA, a găsit într-o zi laptopul deschis și a observat că soția sa, Crissy, nu își închisese contul de Facebook. Curios să vadă cu cine vorbește femeia, Seth s-a uitat prin mesajele pe care aceasta le primise și a avut parte de un mare șoc. Femeia comunica cu mai mulți bărbați pe care el nu îi cunoștea.

Curios să afle ce discuții a purtat femeia, a constatat că a fost înșelat. Nu o dată, ci de mai multe ori, iar femeia avusese aventuri nu cu unul, ci cu mai mulți bărbați. Pentru ea nu a contat că are 4 copii împreună cu Seth.

Cu sufletul sfâșiat de durere, americanul a povestit totul pe o pagină de internet destinată persoanelor care au fost înșelate. El susține că soția lui a avut relații extraconjugale care au durat chiar și un an. Bărbatul a divorțat de femeia care îl înșela și a obținut, cum era de așteptat, custodia copiilor. El încearcă acum să îi crească singur și recent a anunțat că a reușit să își plătească studiile.