Bărbat din Iași, condamnat după ce și-a abuzat sexual mama. Ce pedeapsă a primit

Bărbat din Iași, condamnat după ce și-a abuzat sexual mama. Ce pedeapsă a primit
Bărbat arestat după ce și-a abuzat propria mamă

Un bărbat a fost condamnat la ani grei de pușcărie, după ce și-a abuzat sexual propria mamă. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași l-au trimis după gratii pentru 6 ani și 6 luni, sub acuzația de viol.

Femeia a cerut ordin de protecție

Bărbatul a fost arestat în urmă cu un an. Atunci, femeia s-a întors de la muncă din Germania acasă, acolo unde locuia cu cei doi fii ai săi. Potrivit procurorilor, în seara zilei de 4 aprilie 2021, unul dintre ei a tras-o cu forța pe femeie într-un vagon dezafectat pe care-l folosea ca dormitor, fiind abuzată sexual.

”Instanța ia act de declaraţia inculpatului Mihai Harton de retragere a apelului formulat împotriva sentinţei penale din 14 ianuarie 2022 pronunţată de Judecătoria Iași, pe care o menţine. Definitivă”, au subliniat judecătorii ieșeni.

Speriată, femeia a cerut ordin de protecție împotriva fiului său. De asemenea, aceasta le-a spus anchetatorilor că nu este pentru prima dată când este abuzată de fiul ei. Femeia a trecut prin scene asemănătoare și înainte de a pleca la muncă în Germania.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus emiterea unui ordin de protecție pe o durată de 6 luni, în luna august 2021. În tot acest timp, bărbatul nu a avut voie să se apropie de femeie la mai puțin 50 de metri sau să ia legătura cu ea. Apoi, judecătorii au dispus arestarea sa preventivă, iar acum și-a primit sentința definitivă.

Bărbat arestat preventiv, după ce a intrat în casa unei bătrâne

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat preventiv de oamenii legii, după ce a intrat în casă peste o femeie în vârstă de 58 de ani și ar fi abuzat-o sexual. Bărbatul a crezut că scapă de acuzații, însă a fost reținut de polițiști a doua zi.

„Incidentul a avut loc în noaptea de 21 spre 22 februarie 2022, în jurul orei 23:00, în comuna Țigănași. Pe tot parcursul zilei, inculpatul consumase băuturi alcoolice. Seara, acesta a pătruns în curtea casei persoanei vătămate. Printr-un geam neasigurat, el a intrat în locuință.

Persoana vătămată era pe holul locuinței, s-a speriat și a strigat la el să plece din casă. Inculpatul a prins-o pe victimă de mâini și i-a propus să întrețină relații sexuale cu el”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În urma incidentului, femeia a mers direct la Poliție, acolo unde a depus o plângere. Oamenii legii au acționat imediat și l-au săltat pe bărbat, fiind arestat pentru 30 de zile.

Urmăriți Playtech.ro și pe