Bărbat de 33 de ani, înjunghiat pe o stradă din București. Starea lui e critică

Bărbat de 33 de ani, înjunghiat pe o stradă din București. Starea lui e critică
Bărbat de 30 de ani, înjunghiat pe o stradă din București. Starea lui e critică

O adevărată dramă a avut loc în Capitală astăzi, 16 septembrie. Conform primelor informații un bărbat de 33 de ani ar fi fost înjunghiat în plină stradă. Polițiștii sunt deja la fața locului, demarându-se deja o anchetă în acest caz.

Dramă în plină stradă

Conform polițiștilor, un bărbat de 33 de ani a fost înjunghiat în această dimineață în București. Incidentul, spun anchetatorii, s-a produs pe strada Liviu Rebreanu din sectorul 3 al Capitalei.

Medicii SMURD aflați la locul incidentului au preluat deja victima și fac tot ce este posibil pentru a-i salva viața bărbatului înjunghiat.

Un bărbat de 33 de ani înjunghiat

Martorii spun că totul ar fi început de la un conflict în care, pe lângă bărbatul de 33 de ani, ar mai fi luat parte și alte cinci persoane. Polițiștii au trecut la identificarea celorlalte cinci persoane.

„Astăzi, 16 septembrie 2021, în jurul orei 11.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe raza sectorului 3,  între doi conducători auto a avut loc o altercaţie, aceştia lovindu-se reciproc, cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuţit. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 12 şi 23 Poliţie, precum şi echipaj de prim ajutor”, a transmis Poliţia Capitalei.

Polițiștii Secției 23 anchetează incidentul din această dimineață

Noi informații vin să completeze incidentul din acesată dmineață. Polițiștii de la Secția 23 au emis și un comunicat în care se specifică următoarele:

„Din primele date a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi şicanat în trafic, iar la o intersecţie, din zona unui parc, au coborât din autoturisme şi după un schimb de replici s-au lovit reciproc”, arată sursa citată.

Conform polițiștilor de la Secția 23, incidentul a pronit de la o șicanare în trafic, după care lucrurile au escaldat. Amândi ar coborât din mașini și s-ar fi încăierat, în cele din urmă unul dincei doi șoferi fiind rănit cu un cuțit. medicii SMURT aflați la fața locului au acordat îngrijiri medicale unuia dintre suspecți, celălalt fiind dus la spitalul SF. Pantelimon pentru îngrijiri ulterioare.

Polițiștii spun că cel rămas la locul incidentului a fost preluat și dus la Secția 23 pentru a da declarații cu privire la cele întâmplate.

Știrea este în curs de actualizare

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI