Bancul zilei. O blondă își duce peștișorul la veterinar

Bancul zilei. O blondă își duce peștișorul la veterinar
Ceea ce te face să râzi spune multe despre cine ești!

Bancul zilei! Există bancuri și bancuri. La unele râdem cu lacrimi, la altele poate mai puțin. Dar, bancurile cu blonde sunt la ordinea zilei. Există blonde și blonde, iar în zilele noastre este aproape un cuvânt de glumă. Azi vă propunem bancul zilei, în care personajul principal, este tot o blondă. Așa că hai să vedem ce se întâmplă cu o blondă care își duce peștișorul la veterinar.

Ceea ce te face să râzi spune multe despre cine ești

Umorul este de mult timp subiectul unor cercetări serioase în rândul psihologilor, lingviștilor, sociologilor, filozofilor și neuroștiințelor. Există o întreagă revistă dedicată acestui subiect. Deși poate fi greu de crezut atunci când ești absorbit de ultimul film Hangover, de exemplu, umorul este mult mai mult decât un simplu motiv de râs.

Specialiștii spun că „râsul este, în principiu, o chestiune voluntară”. Prin urmare, atunci când oamenii râd împreună la o glumă comună, ei formează, chiar dacă pentru scurt timp și într-un mod efemer, o legătură. Umorul este, de asemenea, o expresie a culturii. Unele glume pur și simplu nu se traduc, de exemplu.

Altele pot vorbi despre anumite caracteristici ale societății. Astfel, ceea ce ne face să râdem nu este doar o reflectare a gusturilor personale, ci un simptom al personalității și culturii noastre. În cele din urmă, însă, înțelegerea acestui lucru nu va face ca o glumă să fie mult mai amuzantă și nici nu ne va ajuta să vă dezvoltăm simțul umorului.

Trecând peste asta, azi vă propunem bancul zilei, iar ca personaj principal, ați ghicit, avem o blondă. Sperăm să vă smulgem măcar un zâmbet, dacă nu un râs cu poftă, la prima oră a zilei.

Bancul zilei. O blondă își duce peștișorul la veterinar

Să fii o femeie blondă nu este ușor. Chiar dacă le place să poarte părul așa și să impresioneze oamenii din jur, uneori societatea face ca gestionarea faptului de a fi blondă să fie puțin dificilă. De ce? Pentru că există o mulțime de stereotipuri despre blonde, care fac lucruri stupide și gândesc într-un mod stupid. Poate de aceea și multitudinea de bancuri cu blonde, precum bancul zilei de astăzi. Așa că hai să vedem despre ce este vorba.

O blondă merge cu peştişorul la veterinar.

– Eu cred că este epileptic, îi spune ea veterinarului.

Veterinarul aruncă o privire şi răspunde:

– Mie mi se pare că e destul de liniştit.

– Staţi, că încă nu l-am scos din apă!

 

Urmăriți Playtech.ro și pe