Bancul zilei. Cine e cel mai de temut animal din junglă

Bancul zilei. Cine e cel mai de temut animal din junglă
Bancul zilei. Cine e cel mai de temut animal din junglă, de fapt. Cum au reacționat animalele față de leu.

Bancul zilei de miercuri, 30 noiembrie. De-a lungul timpului, studiile au arătat că umorul ne poate îmbunătăți starea mentală, precum și starea fizică. Există o varietate de moduri în care putem să ne stimulăm amuzamentul. Începe și tu ziua de astăzi râzând împreună cu noi! Te vei simți, fără îndoială, mai bine.

Bancul zilei. De ce este important umorul, de fapt

Te-ai întrebat vreodată ce rol joacă simțul umorului în viața noastră de zi cu zi, de fapt? Dacă analizezi atent situația, vei observa că este un aspect salvator, în multe situații. În momentul în care începem să râdem, toate atitudinile noastre dure, iritațiile și resentimentele dispar. În schimb, apare o stare de spirit foarte bună.

90% dintre bărbați și 81% dintre femei susțin că umorul este cea mai importantă calitate pe care trebuie să o aibă partenerul lor, arată mai multe studii realizate de cercetători de-a lungul timpului. Este, de asemenea, o calitate importantă pentru lideri. S-a demonstrat chiar că simțul umorului influențează evoluția tratamentelor împotriva bolilor.

Nu există nicio îndoială că umorul reprezintă o parte esențială a unei vieți sănătoase. Să râzi este, probabil, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine. Te poți gândi la această acțiune precum la un sistem imunitar al minții tale. Reîncadrarea unui eveniment negativ într-o lumină amuzantă funcționează, practic, ca un filtru emoțional.

Așadar, decide să-ți începi ziua într-o stare de spirit bună. Nu lăsa negativitățile să îți declanșeze episoade depresive încă din primele ore ale dimineții. Privește amuzamentul precum un scut și profită de el pentru a-ți proteja calitatea generală a vieții. Astfel, te vei bucura de o stimă de sine ridicată, performanță mai bună în interacțiunile sociale, la muncă și nu numai.

Bancul zilei. Cine e cel mai de temut animal din junglă

Astăzi, am ales să îți prezentăm bancul zilei de miercuri, 30 noiembrie. Râzi și tu împreună cu noi! Fără îndoială, starea generală de spirit ți se va îmbunătăți. Gluma de astăzi are legătură cu cel mai de temut animal din junglă. Leul se trezeşte într-o dimineaţă simţindu-se cu adevărat important. Iese la plimbare şi întâlneşte o maimuţă pe care o întreabă:

– Care este animalul cel mai de temut din junglă?

Maimuţa, tremurând, zice:

– Maria Ta, leule!

Mai târziu întâlneşte o antilopă şi o întreabă:

– Care este animalul cel mai de temut din savană?

Antilopă, tremurând, zice:

– De departe Maria Dumneavoastră, leule!

Mai încolo, leul întâlneşte un elefant şi întreabă:

– Care este animalul cel mai fioros din junglă?

Ca din puşcă, elefantul încolăceşte leul cu trompa şi începe să-l izbească de copacii din stânga şi din dreapta. Şi tot aşa de câteva ori, după care îl aruncă de pământ şi începe să sară pe el cu toate cele patru picioare ale sale. Când îi dă drumu, leul se trase deoparte, se scutură de praf şi, încă ameţit, zice:

Citește și: Bancul zilei. Bulă, la ora de istorie, primește o întrebare despre Ștefan cel Mare

– Şi tu, elefantule! Numai din cauză că nu ştii răspunsul, nu trebuie să îţi ieşi în halul ăsta din pepeni!

Urmăriți Playtech.ro și pe