Bancul zilei. Doi ardeleni se suie într-un tren ca să se întoarcă acasă

Bancul zilei. Doi ardeleni se suie într-un tren ca să se întoarcă acasă
Bancul zilei. Doi ardeleni se suie într-un tren ca să se întoarcă acasă. Ce conversație poartă cu controlorul.

Și tu urăști diminețile? Persoanele matinale au unele avantaje, spre deosebire de restul. Însă, în cele din urmă, acest aspect al vieții ține de preferințele personale. Indiferent la ce oră ești nevoit să te trezești și să-ți începi ziua de muncă, depinde uneori și de tine să o faci într-o notă pozitivă. Râzi împreună cu noi! Bancul zilei de marți, 29 noiembrie.

Cum să-ți asiguri doza de râs pentru ziua de marți, 29 noiembrie

În funcție de cronotipul tău, poți să iubești diminețile sau să le urăști. Am putea discuta despre mai multe avantaje, precum și dezavantaje pe care le au persoanele matinale sau bufnițele de noapte. Nu asta vom face, însă, în articolul de astăzi. Trebuie, totuși, să menționăm că cel puțin o parte din responsabilitatea de a începe ziua pozitiv îți revine ție.

Bancurile, glumele sau un simplu zâmbet dimineața pot să îți influențeze starea de spirit pe parcursul zilei. Mulți dintre noi avem obiceiul de a intra în mediul online, înainte de a începe ziua de muncă, pentru a afla ultimele noutăți. Dacă ai ajuns să citești aceste rânduri, îți propunem o modalitate excelentă de a-ți seta starea de spirit pozitivă pentru orele ce-ți stau înainte.

Am putea spune că rețeta pentru o dimineață bună este indispensabila cafea și un banc al zilei. Cel mai probabil, cafeaua deja ai băut-o, așa că nu-ți rămâne decât să te amuzi pe seama unei glume bune, care să îți ridice moralul. Este un moment special al zilei, care poate să îți aducă bucurie.

Trebuie să recunoaștem că umorul este o parte importantă a vieții noastre. Românii au dovedit a avea, de-a lungul timpului, un simț ascuțit al acestuia. Cu toții percepem umorul în moduri diferite, bineînțeles. Poate că un banc ți se pare amuzant, în timp ce colegului sau colegei nu îi provoacă neapărat amuzament. Chiar și așa, o viață fără râsete este inimaginabilă.

Bancul zilei. Doi ardeleni se suie într-un tren ca să meargă acasă

Din aceste motive, am ales să îți înseninăm ziua cu un banc. Scapă de stres, rutina agitată și gândurile excesive cu un scurt moment de amuzament. Sperăm ca gluma de astăzi să te ajute să te simți mai bine și să-ți începi ziua de muncă într-un cadru pozitiv. Terapia prin râs chiar poate schimba stările de dispoziție!

Bancul zilei de marți, 29 noiembrie. Doi ardeleni se urcă într-un tren, cu intenția de a se întoarce acasă. După aproximativ o oră de mers, încep să devină suspicioși. Ambii sunt de părere că este foarte posibil să fi greșit trenul. Când vine controlorul pentru a verifica biletele de tren, unul dintre ei își face curaj și-l întreabă:

– Domnule, nu te supăra, trenul ăsta mă duce la Cluj?

– Nu.

Citește și: Bancul zilei. Bulă merge la Poiana Brașov și întreabă cât e prețul camerei

După câteva momente de tăcere, al doilea ardelean îl întreabă:

– Dar pe mine?

Urmăriți Playtech.ro și pe