Bancul zilei. Bulă, mergând ostenit către casă, se întâlneşte cu Moş Crăciun

Bancul zilei. Bulă, mergând ostenit către casă, se întâlneşte cu Moş Crăciun
Este perioada magiei lui Moş Crăciun

Bulă se întâlneşte cu Moş Crăciun! Este perioada anului în care ne pregătim de venirea lui Moș Crăciun. Fie că suntem adulâi, fie că suntem copii, magia Crăciuului ne prinde pe toți. Poate așa s-a întâmplat și cu celebrul personaj Bulă, atunci când s-a întâlnit cu Moș Crăciun. În cele ce urmează vă propunem bancul zilei, în care Bulă, mergând ostenit către casă, se întâlneşte cu Moşul.

Magia Moşului de Crăciun

Știm cu toții că Moș Crăciun este magic. Cum altfel ar putea el să urmărească fiecare copil din lume și să urmărească dacă este obraznic sau cuminte. Cum ar putea să călătorească în jurul lumii într-o singură noapte și să livreze cele mai bune cadouri? Dar există ceva la el care este atât de greu de descris în cuvinte. Vom încerca totuși.

Una din magiile bătrânului Moș este că zboară. Dar, nu numai că zboară prin aer în sania sa magică condusă de renii săi, dar își poate folosi magia pentru a-i face și pe copii să zboare! Ori de câte ori face acest lucru, copii sunt cu toții înmărmuriți și chicotesc.

O altă magie este că îi face pe copii să râdă și să zâmbească. Deși, copiii nu l-au mai văzut niciodată pe Moș Crăciun, este firesc să fie puțin impresionați și emoționați. Dar, de fiecare dată, Moș Crăciun îi liniștește pe copii. Până când familiile sunt gata să plece acasă, toți zâmbesc și râd. Ai crede că este un unchi mare pe care familia îl vede în fiecare an.

Acum că am aflat cam care este magia lui Moș Crăciun, hai să vedem ce s-a întâmplat când Bulă s-a întâlnit cu Moșul, în drum spre casă, în bancul zilei.

Vezi și: Bancul zilei. Bulă merge la Poiana Brașov și întreabă cât e prețul camerei

Bancul zilei. Bulă, mergând ostenit către casă, se întâlneşte cu Moş Crăciun

 În seara de Ajun, Bulă, mergând ostenit către casă, se întâlneşte cu Moş Crăciun.

– Bulă, eu sunt Moş Crăciun şi pot să-ţi îndeplinesc trei dorinţe dacă îmi vei răspunde la o întrebare.

– De acord, pune-mi întrebarea!

– Nu, mai întâi spune-ţi dorinţele!

– Păi, să am bani destui ca să-mi întreţin familia, să am şi eu o maşină şi o nevastă frumoasă.

– Du-te repede acasă şi vei găsi toate dorinţele îndeplinite. Şi acum întrebarea. Câţi ani ai?

– 60.

– Şi, la 60 de ani, tu, om serios, tot mai crezi în Moş Crăciun?

Sfatul este să credeți în Moș Crăciun, indiferent de vârstă, dar mare atenție la cine vă intră în casă, chiar și pe horn. S-ar putea ca acel cineva să nu fie magicul Moș, ci cu totul altcineva.

Urmăriți Playtech.ro și pe