Bancomat aruncat în aer la Arad. Surpriza găsită de hoți

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad

Un bancomat a fost aruncat în aer, la Arad, de indivizi care au folosit un dispozitiv artizanal. Hoții nu au reușit să sustragă bani din ATM-ul distrus, fiindcă acesta nu fusese alimentat cu bani. Nu s-au înregistrat victime în urma exploziei, dar mai multe vitrine din apropiere au fost distruse.

Scene desprinse parcă din filmele de la Hollywood s-au petrecut, în noaptea de marți spre miercuri, în gara din Arad, unde indivizi încă neidentificați au aruncat în aer un bancomat. Aceștia au sperat să dea lovitura, însă nu s-au ales cu nimic. ATM-ul nu fusese alimentat cu bani.

„A fost distrus un bancomat prin utilizarea unui dispozitiv artizanal. Bancomatul era gol, nu a fost alimentat cu bani. Se fac cercetări sub săvârșirea infracțiunii de distrugere de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Arad, Claudia Iuga.

A fost al doilea bancomat aruncat în aer de hoți la Arad în 2019

Din fericire, în momentul în care s-a produs explozia, nimeni nu se afla prin preajmă. Explozia a distrus complet încăperea în care se afla bancomatul, dar și vitrinele din apropiere. Pentru a nu fi văzuți, hoții care au pus la cale atacul au întors una dintre camerele de supraveghere din zonă, fix pe cea care era îndreptată către ATM.

Putem spune că avem de-a face cu un fenomen, având în vedere că este a doua faptă de acest gen comisă în municipiul Arad în anul 2019. Primul caz s-a petrecut în luna martie, iar indivizii care au comis atunci jaful au fost prinși de polițiști.

Oamenii legii investighează acum cazul din noaptea de marți spre miercuri (30 aprilie – 1 mai) și speră să dea de urmele infractorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI