FOTO Hoțul din Brăila, cel puțin fenomenal: a aruncat bancomatul în aer

FOTO Hoțul din Brăila, cel puțin fenomenal: a aruncat bancomatul în aer
Imagine via Obiectivbr

Sunt multe tactici de-a încerca să spargi un bancomat, dar să-l arunci în aer nu-i niciodată o mișcare bună. Un hoț din Brăila nu știa.

În dimineața zilei de 6 martie, un bancomat din comuna Viziru, județul Brăila, a fost aruncat în aer. Evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 4 dimineața. Potrivit poliției locale, un bărbat a încercat să devalizeze bancomatul, aruncându-l în aer cu o butelie, însă explozia nu a fost atât de puternică încât să distrugă ATM-ul.

Pe camerele de supraveghere (imagini mai jos – n.r.) se poate vedea cum bărbatul a oprit mașina în dreptul bancomatului și a provocat explozia care ar fi trebuit să distrugă aparatul. Odată distrus, el s-a gândit ca pune mâna pe bani.

După explozie, a intrat înăuntru, a verificat terenul cu o lanternă, dar a plecat cu mâinile în buzunar după aproximativ doar două minute. Poliția a pornit o investigație.

Poliția Brăila a fost sesizată la ora 4.12 de un reprezentat al filialei Viziru a băncii. La fața locului, polițiștii au constatat că bancomatul a fost distrus prin explozie. În cauză s-a deschis dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt.

Bancomat Braila
Imagine via Obiectivbr
Bancomat Braila
Imagine via Obiectivbr