17 dec. 2023 | 14:44

Băncile dintr-o stație STB din Bacău, montate cu spatele la șosea. Momentul, viral pe Internet: ”Bravo, iar am ajuns în top!”

Știri Locale
Băncile dintr-o stație STB din Bacău, montate cu spatele la șosea. Momentul, viral pe Internet: ”Bravo, iar am ajuns în top!”
Ce spune primarul

„Ca la noi la nimeni”, ar zice mulți și ce s-a întâmplat la Bacău vine ca o confirmare a acestei zicale. Autoritățile locale au avut un moment de rătăcire și au amenajat băncile din stațiile de autobuz cu spatele la stradă. Vrei să stai jos? O faci cu riscul că ai putea să pierzi mijlocul de transport în comun.

Gafă de proporții la Bacău

Cine s-a ocupat să monteze băncile din stațiile de autobuz din Bacău cu siguranță și-a spus „să o facem și pe asta ca să plecăm mai repede acasă”, altfel nu se explică de ce toate sunt montate cu spatele spre stradă. 

Cei care așteaptă autobuzul și vor să stea jos o fac pe propria răspundere, căci nu ar putea să vadă când vine mijlocul în transport în comun.

Te-ar putea interesa și: Ce cadouri cumpără Kate Middleton şi Prinţul William pentru copiii lor de Crăciun. Aşa îi ţin cu picioarele pe pământ, nu îi răsfaţă

Românii au rămas mască atunci când au văzut amenajarea și imaginile au devenit rapid virale. Nici comentariile nu au întârziat să apară:

„Eterna și fascinantă România”, „Bravo, Bacău, suntem iar în top”, „Ca la noi la nimeni”, „A furat, dar a și făcut”,  „Problemă minoră, vor muta șoseaua în fața băncilor și au rezolvat” , „Trebuie vizitat Bacăul, mai ales acum”, „Atât s-a putut”, „Opera lui Dorel”, „Să le pună oglinzi retrovizoare”, „Claxonează autobuzul” – sunt doar câteva dintre comentariile adunate la postarea care arată băncile puse cu spatele la stradă și la stația de autobuz.

Imaginile au fost postat de un locuitor din Bacău. „Un alt episod din seria „În Așteptarea Autobuzului.” În stația de la Narcisa, unde băcăuanii nici acum nu au înțeles că trebuie să aștepte autobuzul cu spatele la stradă”, a scris cel care a postat imaginile pe internet.

Ce spune primarul

Primarul USR, Lucian-Daniel Stanciu Viziteu a clarificat situația.

Da, mulțumim pentru promovare. Sper ca nu vrea nimeni ca băncile sa fie orientate invers. E ca și cum am pune o bancă la marginea străzii, ca atunci când te ridici de pe bancă să calci direct în fata mașinilor”, a spus el, conform Adevărul.

Și gafele administrației locale nu se opresc aici.  Trotuarele au fost micșorate ca să se facă loc pistelor de bicicletă, dar în multe locuri, chiar în mijlocul lor au apărut stâlpi și indicatoare.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Lisa Marie Presley, vizitată de stafia lui Elvis: Nu cred că au fost doar vise
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Decizie pentru toți proprietarii de locuințe. Toată lumea va plăti la stat. Obligație după 1 ianuarie 2026
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MII de pensionari, PUȘI pe LISTA de AȘTEPTARE. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro