Banca Transilvania, anunț important pentru clienți. Cum pot face plăți direct din contul lor

Autor: Claudiu Surmei - 10:08, 23 mai 2019
Banca Transilvania, anunț important pentru clienți

Banca Transilvania a făcut un anunț important pentru clienții săi. Aceștia pot efectua plăți cu telefonul mobil chiar dacă se află într-o conversație sau dacă utilizează o aplicație în acel moment. Tot ce trebuie să facă este să apropie telefonul de POS, fără a mai deschide aplicația.

„Plătești contactless cu telefonul, activând aplicația fără să mergi la bancă. Nu e nevoie să te oprești din conversația cu prietenii tăi sau să închizi alte aplicații pe care le folosești în acel moment pe telefon. E suficient să deblochezi telefonul și să-l apropii de POS, fără să deschizi aplicația. Pentru siguranța ta, este nevoie de autentificare suplimentară când faci plăți peste 100 de lei. BT nu percepe niciun comision pentru plățile cu telefonul”, anunță Banca Transilvania pe site-ul oficial.

În cazul plăților cu Android, clienții băncii trebuie să aibă activată funcția NFC. Posesorii de iPhone pot face plăți prin intermediul stickerului BT Pay, care poate fi comandat gratuit direct din aplicația BT Pay, după ce a fost introdus un card.

Banca Transilvania: Plăți rapide cu stickerul BT Pay

Stickerul BT Pay de la Banca Transilvania este încă o modalitate de a face cumpărături la comercianți, care înlocuiește cardul de debit sau cardurile de credit STAR Forte, STAR Gold și Flying Blue Premium. Poate fi folosit oriunde, în țară sau în străiătate. Acesta se aplică pe o suprafață plană, cum ar fi telefonul mobil sau portofelul, care pot fi astfel transformate în mijloace de plată contactless.

Stickerul oferă acces la propriul cont curent deschis la BT și diferă în funcție de tipul cardului atașat contului curent BT: Visa sau MasterCard. Pentru plățile mai mici de 100 de lei, nu este nevoie de introducerea codului PIN. Stickerul costă 30 de lei dacă este comandat din aplicația BT Pay, iar comisionul de administrare este de 15 lei pe an.