02 aug. 2021 | 20:52

Băiatul lui Laurențiu Reghecampf are o iubită celebră. Cu ce sportivă este într-o relație

Monden
Băiatul lui Laurențiu Reghecampf are o iubită celebră. Cu ce sportivă este într-o relație
Cine este iubita băiatului lui Laurențiu Reghecampf?

Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu o tânără celebră. Ce sportivă i-a ajuns la inimă moștenitorului celebrului antrenor? Fanii sunt fericiți pentru el și cred că le stă foarte bine împreună.

Cine este iubita băiatului lui Laurențiu Reghecampf?

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără cunoscută deja românilor. Mai exact, Luca se iubește cu Asiana Peng, celebra sportivă care a fost concurentă și la Exatlon. Deși cei doi trăiesc în țări diferite, asta nu-i împiedică să aibă o relație perfectă.

Asiana este cea mai exotică gimnastă din lumea sportivă autohtonă. Deși el e stabilit în Germania alături de mama sa, iar ea este în România, tinerii încearcă să păstreze o relație închegată și să demonstreze tuturor că iubirea lor va învinge.

Recent, amorezii au plecat împreună în Italia în prima lor vacanță de cuplu, însoțiți chiar de Mariana, prima soție a lui Reghecampf. Zâmbetele și privirile pline de bucurie vorbeau de la sine. Chiar mama tinerei a declarat că ei sunt împreună.

Sportiva a făcut parte din lotul olimpic al României și a adunat peste 50 de medalii în palmares. De asemenea, aceasta a participat la numeroase competiții naționale și internaționale și a obținut titluri importante la bârnă și la sol.

Mama sportivei a tras un semnal de alarmă

  • ‘Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat’

Asiana a fost eiminată din lotul de gimnastică în anul 2015. Mama ei a oferit atunci o serie de detalii șocante despre experimentul la care au fost supuși toți sportivii din lot. Femeia a făcut cunoscut cazul fiicei sale și i-a denunțat la DNA pe antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang pentru rele tratamente și rasism.

În replică, aceasta a fost dată în judecată de Federația Română de Gimnastică pentru calomnierea foștilor șefi ai Federației și antrenorilor din lotul olimpic. Familia Asianei a avut câștigde cauză la finele procesului care s-a încheiat în anul 2019.

„Fiica mea, după gheaţă, a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar, antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale (fiicei mele, ceai şi lămâi).

Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme inumane de presiuni. Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!”
Silvana Peng (Sursa: scrisoare deschisă adresată ministrului tineretului și sportului)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro