Băiatul lui Laurențiu Reghecampf are o iubită celebră. Cu ce sportivă este într-o relație

Băiatul lui Laurențiu Reghecampf are o iubită celebră. Cu ce sportivă este într-o relație
Cine este iubita băiatului lui Laurențiu Reghecampf?

Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu o tânără celebră. Ce sportivă i-a ajuns la inimă moștenitorului celebrului antrenor? Fanii sunt fericiți pentru el și cred că le stă foarte bine împreună.

Cine este iubita băiatului lui Laurențiu Reghecampf?

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără cunoscută deja românilor. Mai exact, Luca se iubește cu Asiana Peng, celebra sportivă care a fost concurentă și la Exatlon. Deși cei doi trăiesc în țări diferite, asta nu-i împiedică să aibă o relație perfectă.

Asiana este cea mai exotică gimnastă din lumea sportivă autohtonă. Deși el e stabilit în Germania alături de mama sa, iar ea este în România, tinerii încearcă să păstreze o relație închegată și să demonstreze tuturor că iubirea lor va învinge.

Recent, amorezii au plecat împreună în Italia în prima lor vacanță de cuplu, însoțiți chiar de Mariana, prima soție a lui Reghecampf. Zâmbetele și privirile pline de bucurie vorbeau de la sine. Chiar mama tinerei a declarat că ei sunt împreună.

Sportiva a făcut parte din lotul olimpic al României și a adunat peste 50 de medalii în palmares. De asemenea, aceasta a participat la numeroase competiții naționale și internaționale și a obținut titluri importante la bârnă și la sol.

Mama sportivei a tras un semnal de alarmă

  • ‘Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat’

Asiana a fost eiminată din lotul de gimnastică în anul 2015. Mama ei a oferit atunci o serie de detalii șocante despre experimentul la care au fost supuși toți sportivii din lot. Femeia a făcut cunoscut cazul fiicei sale și i-a denunțat la DNA pe antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang pentru rele tratamente și rasism.

În replică, aceasta a fost dată în judecată de Federația Română de Gimnastică pentru calomnierea foștilor șefi ai Federației și antrenorilor din lotul olimpic. Familia Asianei a avut câștigde cauză la finele procesului care s-a încheiat în anul 2019.

„Fiica mea, după gheaţă, a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar, antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale (fiicei mele, ceai şi lămâi).

Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme inumane de presiuni. Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!”
Silvana Peng (Sursa: scrisoare deschisă adresată ministrului tineretului și sportului)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI