Băiatul lui Ilie Dumitrescu a vândut cocaină. Câți bani câștiga alături de un prieten

de: Ioana Bucur
25 02. 2021

Vești îngrozitoare pentru Ilie Dumitrescu! Unul dintre fiii marelui fotbalist al Generației de Aur a României a fost prins în flagrant în timp ce vindea cocaină în apropierea unui local fițos din Capitală. Câți bani câștiga bărbatul alături de complicele său.

Băiatul lui Ilie Dumitrescu a vândut cocaină

Ilie Dumitrescu pare să nu aibă parte de multă liniște din pricina copiilor săi. După ce Toto Dumitrescu, fostul concurent de la Te Cunosc de Undeva a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor narcotice, se pare că acum i-a venit rândul fratelui său, Sică, de a da socoteală în fața legii.

Sică Dumitrescu a fost prins în timp ce vindea cocaină și alte substanțe interzise la un restaurant din Capitală. Potrivit anchetatorilor care studiază acest caz, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu a fost prins în flagrant de către oamenii legii, în timp ce el și complicele său, un militar, vindeau cocaină pe data de 18 ianuarie, în apropierea unui local din București. Cei doi bărbați au fost arestați și acuzați de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc. Substanțele interzise pe care Sică Dumitrescu le vindea valorau 1.350 de lei.

„Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.”, sunt informațiile menționate într-un comunicat oficial al DIICOT.

Ce pedeapsă riscă fiul lui Ilie Dumitrescu pentru fapta sa

Băiatul lui Ilie Dumitrescu a vândut cocaină, iar acum acesta își așteaptă sentința. Dosarul în care Sică Dumitrescu este acuzat de trafic de droguri a fost înaintat către instanțele de la Tribunalul București. Momentan nu se știe ce pedeapsă l-ar putea aștepta pe fiul lui Ilie Dumitrescu.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai anunță în comunicatul emis de DIICOT.

Aceasta nu este prima dată când un membru al familiei fostului sportiv Ilie Dumitrescu este implicat într-un scandal ce implică consumul de droguri. Anul trecut, Toto, fiul cel mic al fostului fotbalist a fost prins la volan, în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise.