16 aug. 2024 | 19:27

Babasha, nevoit să își anuleze concertul în Cernavodă. A fost scandal monstru, poliția a intervenit de urgență

Monden
Babasha, nevoit să își anuleze concertul în Cernavodă. A fost scandal monstru, poliția a intervenit de urgență
Babasha, nevoit sa isi anuleze concertul in Cernavoda

Babasha a fost nevoit să își anuleze concertul din cadrul zilelor orașului Cernavodă din cauza unui incident șocant. O altercație violentă între un spectator și doi polițiști a escaladat rapid, iar intervenția forțelor de ordine a fost necesară pentru a calma apele. Află mai multe detalii despre scandalul de la acest eveniment!

Scandal uriaș la concertul lui Babasha din Cernavodă

Seara trecută, în timp ce Babasha își încânta fanii pe scena din Cernavodă, atmosfera a fost brusc tulburată de un scandal imprevizibil. Conform martorilor, un bărbat în vârstă de 41 de ani, nemulțumit că nu i s-a permis să se apropie de scenă, a început să se comporte agresiv.

Acesta a lovit doi polițiști locali, printre care și o femeie de 50 de ani, care a fost transportată de urgență la spital. Incidentul a fost deosebit de violent, iar forțele de ordine au intervenit prompt pentru a controla situația.

Intervenția forțelor de ordine și anularea concertului

Agresorul a fost imobilizat și predat jandarmilor, fiind ulterior transportat la Spitalul Județean din Cernavodă, iar apoi la o altă unitate medicală pentru tratamente suplimentare.

În urma incidentului neplăcut, concertul lui Babasha a fost imediat anulat. Artistul a declarat că atmosfera a devenit atât de tensionată încât a fost imposibil să continue show-ul.

Publicul a fost evacuat, iar locul a fost curățat de echipele de urgență, în timp ce forțele de ordine asigurau siguranța tuturor celor prezenți.

Citește și Babasha, apariție surpriză la Chefi la cuțite. Nimeni nu se aștepta la gestul artistului, reacția juraților spune totul!

Reacția lui Babasha

După incident, Babasha a luat cuvântul pe rețelele de socializare pentru a clarifica situația și a exprima regretul său. El a subliniat că atât el, cât și echipa sa, nu au avut nicio implicare în scandalul izbucnit.

Artistul a explicat că întârzierea de jumătate de oră nu a avut legătură cu incidentul și a descris cum bărbatul implicat părea să fi avut probleme de sănătate mintală. În plus, acesta ar fi consumat și destul de mult alcool.

Babasha a fost profund afectat de violența incidentului și de impactul emoțional asupra echipei sale, în special asupra unui membru tânăr al formației, care a fost martor al scenei violente. El a menționat că a așteptat confirmarea stării de sănătate a polițistei înainte de a părăsi orașul.

”Era sânge pe jos și erau foarte mulți copii în față care plângeau și țipau, se speriau. Nu am putut să continui showul ăsta, am fost foarte afectat de ceea ce am văzut.

Nu am părăsit Cernavodă până nu am avut o confirmare cum că doamna polițist a fost ok și cam asta a fost. Nu a fost nimic din cauza noastră, a fost un nene care băuse puțin cam mult.”, a fost o parte din mesajul pe care artistul l-a transmis în mediul online.

Citește și Ce i s-a întâmplat lui Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay. Abia acum a spus adevărul: “Nu aveți idee”!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro