Sfaturile bizare date de Baba Vanga. Ce să nu faci niciodată dacă vrei să ai bani

Sfaturile bizare date de Baba Vanga. Ce să nu faci niciodată dacă vrei să ai bani
Sfaturile bizare date de Baba Vanga. Ce să nu faci niciodată dacă vrei să ai bani

BABA VANGA este salutată drept „Nostradamusul balcanic” de către adepții ei datorită presupusei puteri de perspectivă, și a prezis că se vor întâmpla anumite lucruri în 2020?

Sfaturile bizare date de Baba Vanga

Profețiile sale, ale unei femei oarbe din Bulgaria, au fost folosite de teoreticienii conspirației ca dovadă că a fost capabilă să prezică viitorul. Afirmațiile lui Baba Vanga au fost legate de evenimente precum atacurile din 11 septembrie și atacurile chimice siriene. Baba Vanga, născută Vangelia Pandeva Dimitrova, a fost crescută în Strumica, un sat situat la poalele unui lanț vulcanic în ceea ce era atunci Imperiul Otoman. A murit în 1995, în vârstă de 85 de ani și a fost supranumită „Nostradamus din Balcani”. Baba a dus o viață obișnuită până la vârsta de 12 ani, când și-a pierdut în mod misterios vederea în timpul unei furtuni masive, descrisă ca o tornadă ciudată. Se spune că tânăra a fost aruncată în aer și apoi aruncată la pământ de o rafală puternică. Familia sa a găsit-o aproape de moarte, câteva zile mai târziu, în timp ce ochii ei erau răniți și închiși, cu un strat gros de praf și murdărie. Ulterior, Vanga a spus că a experimentat prima sa viziune în zilele în care a dispărut și a crezut că a fost insuflată cu capacitatea de a vindeca oamenii și de a prezice viitorul.

Sfaturile bizare date de Baba Vanga. Ce să nu faci niciodată dacă vrei să ai bani
Sfaturile bizare date de Baba Vanga. Ce să nu faci niciodată dacă vrei să ai bani

Se spune că predicțiile lui Baba Vanga, inclusiv cele enumerate mai jos, au o rată de succes de 85%.

Dezastrul submarin marin de la Kursk: în 1980, Baba a spus că Kursk va fi „acoperit cu apă și întreaga lume va plânge asupra lui”, susținând că dezastrul se va întâmpla în august 1999. Submarinul rusesc s-a scufundat în august 2000, ucigându-i pe toți la bord.
ISIS: Se spune că bfemeia a prezis ascensiunea grupului terorist ISIS.
Atac cu gaze siriene: înainte de a muri, Baba a avertizat despre o confruntare în țară, unde „musulmanii ar folosi războiul chimic împotriva europenilor”. Se crede că este similar cu suspectul atac de gaz pe care Assad l-a lansat împotriva propriei populații.
Brexit: În timp ce unii teoreticieni ai conspirației de tip crackpot susțin că Baba a prezis Brexit, ea a spus, în mod incorect, că Europa va „înceta să existe” până în 2017, ceva ce, evident, nu s-a întâmplat.
Ea a susținut că cel de-al 44-lea președinte al SUA va fi negru, totuși a spus că el sau ea va fi ultimul președinte, ceea ce nu s-a întâmplat din nou.
În 1989, ea a susținut că „frații americani vor cădea după ce au fost atacați de păsările de oțel … și sângele nevinovat va scârbi cerul”. Unii consideră că aceasta este o referire la atacurile din 11 septembrie din SUA din 2001.
Vladimir Putin va câștiga alegerile din 2018. În 1979, în timpul unei întâlniri cu scriitorul Valentin Sidorov, Vanga a spus: „Toți se vor bloca, de parcă ar fi gheață, doar unul va rămâne neatins,  gloria lui Vladimir, gloria Rusiei”.
Al Doilea Război Mondial: Cu puțin timp înainte de moartea ei, femeia în vârstă a spus: „Rusia nu numai că va supraviețui, ci va domina lumea”.

 

Ce să nu faci niciodată dacă vrei să ai bani

În afară de profețiile despre viitor, celebra Baba Vanga a mai avut și alte lucruri de spus, printre care și câteva sfaturi apropos de bani și ce ar trebui să facem și ce să nu facem cu ei.

”1. Nu mânca sau bea apă dintr-o farfurie stricată sau crăpată dacă nu vrei să fii lipsit de succes, bunăstare și prosperitate – vesela spartă e ghinion și viața se poate fisura. Prin urmare, este mai bine să arunci blidul, dacă a apărut chiar o mică crăpătură sau i-a sărit o margine.

2. Dacă vrei ca niciun rău și nicio persoană rea să îți poată trece pragul casei tale, iar norocul să devină un oaspete frecvent – atârnă deasupra ușii de la intrare două crenguțe de soc încrucișate.

3. Dacă dorești prosperitate și noroc în tot ceea ce faci, dimineața, când ieși din pat, pune jos piciorul drept în primul rând, și apoi stângul. Și nu căuta niciodată al doilea papuc, în timp ce primul este deja încălțat. Mai întâi găsește-i pe ambii, apoi încalță-te!

4. Dacă vrei să vină norocul în casa ta, păstrează mereu o monedă talisman a altui stat, dar numai de argint. Dacă vrei să începi o nouă filă în viața ta, așteaptă luna nouă și rearanjează mobilierul din casă. Norocul nu va aștepta mult.

5. Nu lăsa niciodată pe masă bucăți de pâine nemâncată, dacă vrei să îți păstrezi fericirea. O bucată de pâine, chiar și uscată, nu se va arunca, în caz contrar, casa ta nu va avea prosperitate. Mai bine hrănește cu ele păsările, animalele.

6. Dacă succesul ți-a întors spatele, presară sare pe toate pervazurile din casa ta. Las-o atâta timp până când norocul nu se întoarce. După asta, ia mătura și strânge-o toată, fără să o atingi cu mâinile, pune-o într-un pachet și du-o departe de casă sau îngroap-o.

7. Dacă povestești cuiva despre succesul și averea ta, bate de trei ori pe ceva de lemn și scuipă de trei ori peste umărul stâng, ca să nu-l deochi.

8. În cazul în care în casa ta este o oglindă spartă, pentru a evita problemele, stropește-o cu un pic de apă și apoi îngroap-o în pământ. Dacă în cameră în care stă agățată o oglindă a stat cineva bolnav pentru o lungă perioadă de timp, sau a fost o ceartă, ori s-au întâmplat neînțelegeri, este cazul să ștergi sau stropești oglinda cu apă sfințită.

9. Nu da niciodată banii mărunți săracilor, cei primiți ca rest de la cumparat pâine sau sare – riști să cazi în sărăcie. De asemenea, nu dona ultimul mărunțiș, rămas în portmoneu.

10. Când îți cumperi un portmoneu nou, pune acolo pentru o vreme o bijuterie scumpă din aur. Va aduce o mulțime de bani și multă avere. Pune în portmoneul în care ții banii frunze de mentă și un praf de scorțișoară. Ele atrag după sine banii.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI