Unul dintre cei doi bărbați care s-au prăbușit cu un avion în Chitila este omul de afaceri Nicolae Cincă. A scăpat ca prin minune dintr-un accident aproape identic

Unul dintre cei doi bărbați care s-au prăbușit cu un avion în Chitila este omul de afaceri Nicolae Cincă. A scăpat ca prin minune dintr-un accident aproape identic
Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Chitila

În urmă cu puțin timp un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe raza localității Chitila, în mijlocul unui câmp. Din primele informații, două persoane au fost rănite.

Avion prăbușit în Chitila, lângă București

Avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit pe raza localității Chitila, în apropierea Capitalei. La fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale de stingere, o autospecială descarcerare și trei echipaje SMURD.

De asemenea, un elicopter SMURD a aterizat în zona accidentului și a identificat două persoane rănite. Este vorba despre doi bărbați de 38, respectiv 72 de ani. Din fericire, în urma evenimentului nu s-a produs un incendiu.

Din primele informații, se pare că este un avion privat. O victimă a fost preluată de o ambulanță SMURD, iar cealaltă de elicopterul SMURD. Cei doi bărbați implicați în accidentul aviatic vor fi transportați, conștienți, la Spitalul Floreasca de către UTIM și un Elicopter SMURD.

Unul dintre cei doi bărbați implicați în accidentul aeronautic este un cunoscut om de afaceri

UPDATE

Unul dintre cei doi bărbați care s-au prăbușit în cursul zilei de marți, în zona Chitila, este Nicolae Cincă, un cunoscut om de afaceri pasionat de avioane de mici dimensiuni. În urmă cu câțiva ani, în 2014, acesta a scăpat nevătămat dintr-un accident asemănător.

Potrivit surselor „Gândul” Nicolae Cincă este proprietarul avionului Pipistrel, distrus complet în accidentul de marți. Accidentul s-ar fi produs după ce motorul avionului s-ar fi oprit brusc în aer, potrivit acelorași surse. În acel moment, omul de afaceri a încercat să aterizeze pe un câmp de la marginea Bucureștiului.

Nicolae Cincă a reușit să pună avionul pe pământ cu succes, însă, din cauza terenului mult prea denivelat, avionul s-a răsturnat și a fost distrus complet. În avion se mai afla un bărbat, în vârstă de 38 de ani, alături de omul de afaceri. Ambii au fost transportați la spital, fiind conștienți și cu răni care nu le pun viața în pericol.

„Este un caz clasic de aterizare forțată cu un avion ușor”, spun sursele Gândul.

De asemenea, Nicolae Cincă a mai trecut printr-un accident aproape identic în anul 2014. La acea vreme, omul de afaceri se afla la bordul aeronavei alături de ginerele său, acesta fiind cetățean america.

Atunci a aterizat forțat pe un câmp din Giurgiu, după ce motorul avionului s-a oprit în timpul zborului. Avionul era un Ikarus C42 și a fost avariat grav. Din fericire, cei doi pasageri au scăpat fără să fie răniți grav, la fel ca și în accidentul recent.