Averea uriașă pe care o are iubitul Mihaelei Rădulescu. Câți bani a reușit să facă într-un singur an

Averea uriașă pe care o are iubitul Mihaelei Rădulescu. Câți bani a reușit să facă într-un singur an
Ce avere incredibila are iubitul Mihaelei Radulescu

Pe Mihaela Rădulescu o știe toată țara, dar puține lucruri se cunosc, cu adevărat, despre iubitul ei. Ce avere incredibilă are Felix Baumgartner și de unde provin veniturile sale colosale. A strâns o sumă impresionantă în anul 2021.

Cât de bogat este, de fapt, iubitul Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu nu are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai populare, longevive și apreciate vedete de televiziune din România. Cu o carieră impresionantă de peste două decenii în mass-media autohtonă, fosta prezentatoare TV de la Antena 1 a câștigat simpatia a milioane de români de-a lungul anilor.

Mereu a fost o femeie frumoasă, iar atuurile sale fizice au atras zeci poate chiar sute de pretendenți care ar fi făcut orice doar pentru a capta privirea divei, măcar pentru câteva clipe. După căsniciile eșuate cu artistul Ștefan Bănică și afaceristul Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu și-a găsit dragostea în brațele celebrului parașutist Felix Baumgartner.

Austriacul are o avere impresionantă, care îți poate tăia răsuflarea. Felix Baumgartner se află pe locul 1 în clasamentul celor mai bogați atleți din lume. Iubitul Mihaelei Rădulescu este parașutist și jumper BASE, stabilind recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție, de 30 de metri, de pe mâna statuii Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro.

De asemenea, Felix Baumgartner a stabilit, de două ori, recordul pentru săritura de pe cea mai înaltă construcție, Turnurile Petronas din Kuala Lumpur, Malaysia, și turnul Taipei 101 din Taiwan.

Conform revistei People with Money, în anul 2017, partenerul de viață al Mihaelei Rădulescu a câștigat 82 de milioane de dolari, având o avere colosală care depășește totalul de 250 de milioane de dolari, austriacul fiind mai bogat decât fostul soț al Mihaelei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu, motivul real pentru care nu vrea să se mărite cu Felix Baumgartner

După trei căsnicii ratate, Mihaela Rădulescu se teme să nu facă aceeași greșeală a patra oară cu actualul ei iubit, cu care are o relație foarte frumoasă. Diva de la Monaco a mărturisit că ea și Felix se iubesc la fel de mult ca în prima zi, după mai bine de 6 ani de relație.

Vedeta de la PRO TV nu vrea să sufere și să-și facă planuri care ar putea să nu-i iasă. Mai mult de atât, Mihaela Rădulescu susține că

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă.

Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața! Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de treaba noastră“, a declarat Mihaela Rădulescu la o emisiune TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI