Averea uriașă pe care a lăsat-o în urma actrița Kirstie Alley. Casa este impresionantă

Averea uriașă pe care a lăsat-o în urma actrița Kirstie Alley. Casa este impresionantă
Averea uriașă pe care a lăsat-o în urma actrița Kirstie Alley. Casa este impresionantă

Lumea filmului este în doliu, după ce reputata actriță Kirstie Alley a încetat din viață la vârsta de 71 de ani, în data de 5 decembrie. Anunțul trist a fost făcut de către cei doi copii ai ei. Actrița a lăsat în urmă o avere imensă. În ce vilă impresionantă stătea regretata artistă.

Ce avere colosală a lăsat în urmă regretata actriță Kirstie Alley

Cetatea Filmului a mai pierdut o stea, după ce faimoasa Kirstie Alley a trecut la cele sfinte. Actrița devenită celebră datorită rolului său din serialul Cheers, în anii 80 și 90, a pierdut lupta cu nemilosul cancer la vârsta de 71 de ani.

Protagonista din filmul „Uite cine vorbește” a lăsat în urma ei o avere impresionantă, strânsă după o carieră înfloritoare de aproape jumătate de secol. Printre cele mai consistente bunuri ale regretatei Kirstie Alley s-a numărat vila ei de lux din Los Angeles.

Este vorba despre un conac în stil italian, în care a locuit mai bine de 15 ani de zile, reședință pe care a vândut-o pentru suma de 8 milioane de dolari.

Un detaliu foarte curios al acestei case este că, pe lângă numeroasele facilități, a fost vândută și cu o cușcă de 14 lemuri și păsări sălbatice, animale de care actrița avea mare grijă.

Potrivit celor de la Viviendo en Casa, conacul avea o suprafață de 800 mp, având lucrături de lemn, picturi murale și șeminee uimitoare. De asemenea, în baie, Kirstie Alley decorase faianța cu motive marine, precum meduze și o grădină tropicală cu flori.

Conacul uluitor are șase dormitoare, cinci băi complete și două dependințe sanitare, piscină, o căsuță de joacă și grădină.

Actrița Kirstie Alley a murit la 71 de ani

Conform familiei și apropiaților, regretata actriță descoperise recent că avea probleme grave de sănătate. Copiii ei, True și Lillie Parker, sunt cei care au făcut anunțul sfâșietor pe rețelele sociale.

„Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit abia recent.

Ea a fost înconjurată de cea mai apropiată familie a ei și a luptat cu mare forță, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și a aventurilor care ne-au urmat. Pe cât de iconică era pe ecran, ea a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare.

Pasiunea și pofta de viață ale mamei noastre, copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei veșnică de a crea au fost de neegalat și ne-au lăsat inspirați să trăim viața la maximum așa cum a făcut-o ea.”, a transmis familia actriței pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe