06 dec. 2022 | 08:28

A murit actrița Kirstie Alley. Vedeta în vârstă de 71 de ani suferea de o boală cumplită

Monden
A murit actrița Kirstie Alley. Vedeta în vârstă de 71 de ani suferea de o boală cumplită
A murit actrita Kirstie Alley

Lumea Hollywood-ului este în doliu, după un anunț cutremurător. Kirstie Alley, una dintre cele mai cunoscute actrițe ale anilor 90 și 2000, a murit la vârsta de 71 de ani. Protagonista trilogiei Uite cine vorbește suferea de o boală necruțătoare.

Kirstie Alley a murit de cancer la 71 de ani

Hollywood a mai pierdut o stea, după ce faimoasa Kirstie Alley a încetat din viață. Actrița devenită celebră datorită rolului său din serialul Cheers, în anii 80 și 90, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancer.

Potrivit familiei și apropiaților, regretata actriță descoperise recent că avea probleme grave de sănătate. Copiii ei, True și Lillie Parker sunt cei care au făcut anunțul sfâșietor pe rețelele sociale.

„Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit abia recent.

Ea a fost înconjurată de cea mai apropiată familie a ei și a luptat cu mare forță, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și a aventurilor care ne-au urmat. Pe cât de iconică era pe ecran, ea a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare.

Pasiunea și pofta de viață ale mamei noastre, copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei veșnică de a crea au fost de neegalat și ne-au lăsat inspirați să trăim viața la maximum așa cum a făcut-o ea.”, se arată în comunicatul oficial transmis de familia regretatei actrițe, potrivit CNN.

Citește și Doliu în lumea filmului. Un cunoscut actor şi scenarist de la Hollywood a murit la doar 51 de ani

Omagiul emoționant transmis actorul John Travolta, în onoarea lui Kirstie Alley

John Travolta, partenerul ei din filmul „Uite cine vorbește” i-a transmis un omagiu emoționant pe rețelele sociale. Cei doi artiști au făcut o pereche pe cinste în trilogia „Uite cine vorbește”, lansată la începutul anilor 90.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie. Știu că ne vom revedea.”, a scris celebrul actor din Grease pe contul său de Instagram.

Kirstie Alley a interpretat rolul Rebeccăi Howe în faimosul sitcom Cheers, unde a jucat alături de actorul Ted Danson. Personajul îndrăgit al Rebeccăi i-a adus primul premiu Emmy din carieră.

Regretata artistă a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularității sale și a continuat să apară până la sfârșitul acestuia, în 1993.

În același an, actrița a câștigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David’s Mother”.

Citește și Doliu la Hollywood. O emblemă a cinematografiei contemporane s-a stins din viață 

În anii 90, notorietatea ei a avut o ascensiune fulminantă, după ce a jucat alături de John Travolta în peliculele „Uite cine vorbește”, „Uite cine cu cine vorbește” și „Uite cine vorbește acum”.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro