09 sept. 2023 | 09:37

Averea pe care o plătește CRBL pentru școala fiicei sale: „Foarte mulți bani”

Monden
Averea pe care o plătește CRBL pentru școala fiicei sale:

CRBL nu mai are nevoie de nicio introducere. Pe lângă cariera sa în muzică, artistul încearcă pe cât mai mult posibil să-și facă timp pentru familia sa. Cântărețul plătește o sumă impresionantă pentru studiile Alessiei la o școală prestigioasă din București.

Ce sumă plătește CRBL pentru școala fiicei sale?

CRBL se poate bucura de un succes răsunător dar și de o familie frumoasă. Alături de soția sa, Elena au o fetiță. Cei doi sunt foarte preocupați de educația acesteia. Astfel că, încă de la vârsta de 5 ani, CRBL a înscris-o pe Alessia la International School of Bucharest.

Pe cât de cunoscută este școala, pe atât de mari sunt și prețurile. Astfel că, în fiecare an, CRBL plătește o taxă în valoare de 15.000 de euro. Cu toate acesta, pe artist nu-l deranjează să achite această sumă pentru educația fiicei sale. Într-un podcast, CRBL a declarat ca ar prefera oricând să investească în educația fiicei sale decât să cumpere o mașină scumpă.

Citește și: Soția lui CRBL și-a transformat pasiunea în afacere. Din ce face bani coregrafa Elena: “Îmi place la nebunie!” EXCLUSIV VIDEO

”Aleg să plătesc pentru școala Alessiei mai mult decât pe mașina mea”

”Foarte mulți bani. Cred că 15.000 s-a făcut anul ăsta. Fără transport, mâncare și alte lucruri. Este la ISB. Este la International School of Bucharest de la 5 ani. M-au luat, eram la Te cunosc de undeva, într-un sezon și a fost o discuție băiețească despre mașini și m-a luat că merg cu tractorul ăla, să-mi iau o mașină mai bună. Atunci am spus că pot să iau ce mașină vreau, mașina nu este nimic altceva decât un consumabil și aleg să plătesc pentru școala Alessiei mai mult decât pe mașina mea”, a spus CRBL la podcast-ul moderat de Jorge.

Citește și: CRBL, implicat într-un accident rutier grav. Care e starea de sănătate a artistului

CRBL, implicat într-un accident

Recent, CRBL a intrat în atenția publică după ce a fost implicat într-un accident rutier. La momentul producerii accidentului, artistul se afla pe motocicletă și încerca să depășească coloana de mașini.

„Salutare, dragii mei! În primul rând vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile, nu știu, lecții pe care poate trebuia să le învăț mai devreme. Dar le învăț acum, nicio problemă, cu un preț că așa se întâmplă în viață.

Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de mine: din Hațeg, din Deva, de aici de la București și bineînțeles vreau să mulțumesc comunității moto din România care a fost alături de mine și bineînțeles prietenilor, familiei, fanilor și tuturor care ați avut un gând bun pentru mine”, a transmis CRBL pe Instagram.

Citește și: CRBL și familia sa au revenit la București. Ce probleme întâmpină şi de ce s-au întors mai repede decât trebuia. „Nu-mi văd capul” EXCLUSIV

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro