Autoturism în mișcare, cuprins de flăcări. Trei persoane se aflau în interior în momentul tragediei

O mașină a izbucnit în flăcări în Slatina Sursă foto: promotor.ro

Momente de tensiune în această dimineață, în Slatina, acolo unde pompierii au fost solicitaţi să intervină de urgență pe strada Cireaşov din Slatina, acolo unde un autoturism aflat în mers a luat foc. Cele trei persoane aflate în mașină au trăit cea mai neagră zi a vieții lor.

Au avut șansa să se salveze în timp util

Norocul a fost de partea lor, după ce, toate cele trei persoane au reușit să se autoevacueze în timp util, atunci când au observat că un incendiu era pe cale să facă prăpăd. Imediat după ce au reușit să se salveze, șoferul din Radomirești a solicitat ajutorul pompierilor.

La fața locului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. În urma incendiului nu au existat victim, dar s-au produs pagube materiale.

Trei oameni au reușit să-și salveze viața
Trei oameni au reușit să-și salveze viața

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, strada Cireaşov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Autoturismul se afla în mers, iar cele trei persoane aflate în acesta au observat incendiul în faza de dezvoltare şi s-au evacuat. Nu s-au înregistrat victime. În urma incendiului au ars materialele combustibile de la compartimentul motor, bara şi farurile faţă şi instalaţia electrică a bordului autovehiculului“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, citat adevarul.ro.
Potrivit pompierilor, incendiul ar fi provenit de la un scurtcircuit electric.

Incendiu izbucnit la o mașină parcată în garaj

Un eveniment neplăcut a adus tensiune și panică într-o familie din Salonta, Chișinău, acolo unde o mașină aflată în garaj a fost cuprinsă de flăcări. Nenorocirea a avut loc în cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 07:24, atunci când pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea focului.

„La sosirea gărzii de intervenţie, flăcările se manifestau violent în partea din față și în zona de habitaclu al mașinii, cu pericol de propagare la garajul și imobilul unde era parcat autoturismul. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Salonta s-au deplasat de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu un echipaj de prim ajutor calificat – SMURD.

Echipajele de intervenție ajunse la fața locului au extras autoturismul din garaj și au localizat incendiul, prevenind astfel extinderea acestuia la întregul imobil”, a precizat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI