Autospecială de Poliție, distrusă în urma coliziunii cu un camion. Doi agenți au fost transportați la spital

Autospecială de Poliție, distrusă în urma coliziunii cu un camion. Doi agenți au fost transportați la spital
Autospecială a Poliției, distrusă de un TIR

O mașină de Poliție din județul Hunedoara a fost implicată într-un accident rutier, după ce a lovit un camion care circula din sens opus. În mașină se aflau doi agenți, care se aflau în serviciul de patrulare. Impactul a avut loc pe Drumul Național 74.

Polițiști răniți într-un accident rutier

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, autospeciala Poliției se afla în serviciu de patrulare în momentul accidentului. Acesta a avut loc în jurul orei 11:00, pe DN 74. Mașina poliției din cadrul Secției de Poliție Rurală Crișcior se deplasa pe DN 74, pe raza localității Zdrapți, pe direcția de deplasare Crișcior – Zdrapți, moment în care a intrat în coliziune laterală cu un autocamion care se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma impactului, cei doi agenți de poliției aflați în autospecială au fost răniți. Unul dintre ei prezenta traumatisme la membrele inferioare și superioare, iar celălalt suferise un traumatism la un picior. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de descarcerare de la ISU Brad, alături de ambulanțe SAJ și SMURD, care i-au transportat pe cei doi agenți de urgență la o unitate medicală.

„Pompierii Secţiei Brad specializaţi în descarcerare şi prim ajutor împreună cu un echipaj medical al SAJ au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Crişcior. La locul impactului dintre o autospecială a IPJ Hunedoara şi un autoturism echipele de intervenţie au găsit doi agenţi de poliţie cu traumatisme la membrele superioare şi inferioare. Unul dintre aceştia prezenta o fractură la o mână, în timp ce colegul lui suferise un traumatism la un picior. Pentru eliberarea celui din urmă din autoturism a intervenit echipa de descarcerare. Ambele victime au fost transportate la UPU Brad, cu ambulanţe SMURD şi SAJ, pentru investigaţii şi tratamente suplimentare. Conducătorul celeilalte maşini implicate în accident a refuzat transportul la spital”, transmite ISU Hunedoara.

Mașină a Poliției Locale, implicată într-un accident rutier

În urmă cu câteva zile, o mașină a Poliției Locale Cluj a intrat în coliziune cu un TIR, un autobuz și o altă mașină. Impactul dintre cele patru a avut loc pe Bulevardul Muncii din Cluj. O singură persoană a fost rănită însă, din fericire, nu a avut nevoie de internare la o unitate medicală.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri, a transmis ISU Cluj. Atunci când au ajuns salvatorii la locul cu pricina, toți cei implicați erau ieșiți din autovehicule și nimeni nu era rănit grav. O singură persoană a fost consultată la fața locului, aceasta nefiind transportată la spital.