Autobuz intrat într-un bloc în zona Basarab. S.T.B: „Șoferului i s-a făcut rău la volan”

Autobuz intrat într-un bloc în zona Basarab. S.T.B: „Șoferului i s-a făcut rău la volan”

Patru persoane au fost rănite după accidentul produs de un autobuz al liniei 163 care se îndrepta spre zona Orhideelor, sub Podul Basarab. În autobuz nu se aflau pasageri.

Autobuzul a lovit mai mult autoturisme și apoi s-a oprit într-un bloc de pe Șoseaua Orhideelor. Deși inițial s-a crezut că autobuzul ar fi avut o defecţiune la sistemul de frânare, testele au infirmat varianta.

„Din primele informaţii, STB SA suspectează faptul că şoferului i s-ar fi facut rău la volan, el fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale.” S.T.B

Ce anunță S.T.B despre accidentul de la Pasajul Basarab

Între cei răniți și preluați de ambulanțe se numără și șoferul autobuzului. Societatea de Transport București (S.T.B) a transmis că bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan.

„După primele verificări, STB SA neagă posibilitatea ca evenimentul rutier provocat de autobuzul care a lovit patru autoturisme să fi fost provocat de disfuncţii ale sistemului de frânare sau din alte cauze tehnice.” S.T.B

Autobuzul a fost sigilat criminalistic şi transportat într-o autobază a STB SA. Sunt așteptate concluziile finale ale expertizei tehnice.

Urmăriți Playtech.ro și pe