Aurel Pădureanu îl atacă pe Cătălin Măruță. Ce gest a făcut prezentatorul tv: „Urât din partea ta”

Aurel Pădureanu îl atacă pe Cătălin Măruță. Ce gest a făcut prezentatorul tv: „Urât din partea ta”
Aurel Padureanu il ataca pe Catalin Maruta

Aurel Pădureanu a avut o reacție dură la adresa prezentatorului Cătălin Măruță. Iată ce a declarat artistul la adresa prezentatorului de televiziune.

Aurel Pădureanu îl atacă pe Cătălin Măruță

Astăzi, la o emisiune, Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste, Cornelia Catanga, a vorbit despre moartea soței sale, dar ce a surprins pe toată lumea a fost faptul că acesta a făcut și câteva declarații dure la adresa lui Cătălin Măruță. Artistul a declarat că nu a fost frumos din partea acestuia că nu i-a chemat în emisiune, mai ales în perioada dificilă.

“Aș vrea să mai spun ceva. A murit și mereu a vorbit cu o durere în suflet. Spunea mereu ‘e posibil așa ceva?’. Toate televiziunile au dat-o. Toți! A vorbit de Măruță. Îi mulțumesc lui Măruță și vreau să-i transmit: nu există fericire continuă, dragule Măruță. Să-ți dea Dumnezeu sănătate la întreaga familie, ai familie, ai copii. Dar cum ai procedat… După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, a spus Aurel Padureanu despre Măruță.

Ce premoniții avea Cornelia Catanga

De altfel, Aurel Pădureanu a făcut și declarații cutremurătoare după moartea Corneliei Catanga. Fostul soț a și mărturisit cum ea avea premoniții și cum simțea că i se apropie sfârșitul.

„A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine si de Alexandru. Nu stiu ce sa-ti spun. Cornelia avea premonitii, anul trecut am facut pomul de iarna. Ea s-a dus si a cumparat tot, am lasat-o sa cumpere ea ce vrea. Era bucuroasa. Imi zicea: ah, ce frumos e. Dupa 10-11 ianuarie, cum e datina, am zis sa-l strang. A plans rau. Mi-a zis: ‘de ce mi l-ai strans, daca nu mai apuc alt Craciun. Nici Pastele nu ma prinde’. Te rog sa ma crezi ca asa a zis”, a mai declarat Aurel Pădureanu, cu ochii înlăcrimați.

Lumea artistică a rămas mai săracă după trecerea în neființă a celebrei interprete de muzică lăutărească, Cornelia Catanga. Aceasta a murit în dimineața zilei de vineri, fiind infectată cu noul coronavirus. Artista a fost înmormântată sâmbătă de către familie, în cimitirul Ghencea din Capitală. De la înmormântare au lipsit însă mulți artiști. De altfel, Saveta Bogdan a spus de ce nu a venit la înmormântarea artistei.

“Nimeni nu se gândea că o să o înmormânteze așa de repede. M-aș fi dus la înmormântare, dar, din cauza restricțiilor, nu am putut ajunge. Îmi pare tare rău, a fost un artist de calitate pentru țara noastră. Când urca pe scenă, toți ochii erau ațintiți spre ea, știa să facă show, chiar era o adevărată cântăreață. Dacă mergeam la cimitir, ne hăituiau gardienii, din cauză că acum înmormântările au loc în prezența unui număr mic de persoane. O să merg, zilele următoare, ca să îi aprind o lumânare și să îi duc o floare”, ne-a declarat Saveta Bogdan în exclusivitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI