Au părăsit Puterea Dragostei, dar s-au ținut de cuvânt. Decizia surpriză luată de cuplul de la Kanal D

Au părăsit Puterea Dragostei, dar s-au ținut de cuvânt. Decizia surpriză luată de cuplul de la Kanal D
Au parasit Puterea Dragostei, dar s-au tinut de cuvant

Decizia surpriză luată de cuplul de la Kanal D. Au fost cei mai îndrăgiți și populari concurenți de la Puterea Dragostei și toată lumea a rămas surprinsă atunci când au părăsit emisiunea. Cine este cel mai nou membru al familiei, frumoasa brunetă s-a dat de gol și l-a prezentat fanilor de pe Instagram.

Au părăsit Puterea Dragostei, dar s-au ținut de cuvânt

Veste șocantă pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei. Nimeni nu se aștepta ca Andrada și Cazi să părăsească cea mai urmărită emisiune matrimonială din România. Cristina Mihaela a izbucnit în plâns când a făcut anunțul trist.

Chiar dacă nu mai fac parte din colectivul celor aflați în Casă, Andrada și Cazi își trăiesc frumoasa poveste de iubire și înafara emisiunii.

Cei doi foști concurenți s-au ținut de cuvânt și au rămas de nedespărțit. Atât de uniți sunt încât Andrada și Cazi au decis să facă anunțul public, prezentându-le fanilor săi cel mai nou membru al familiei.

Pentru cei care credeau că este vorba despre un bebeluș, ei bine, nici vorbă de așa ceva. Frumoasa brunetă nu este însărcinată, iar noul membru al familiei este nimeni alta decât cățelușa Luna, pe care iubita lui Cazi a prezentat-o pe Instastories.

„Bine ai venit, Luna”, a scris Andrada pe contul ei oficial de Instagram.

Cristina Mihaela, în lacrimi după plecarea Andradei de la Puterea Dragostei

Prezentatoarea emisiunii de la Kanal D nu a vrut să-și ia la revedere de la Andrada, pe care o vedea în finala competiției.

„Mai mult decât orice, mie îmi este extrem de greu să te văd aici. Sinceră să fiu, eu nu vreau să îmi iau la revedere de la tine. Cu tine am început aventura asta. Ai fost printre primele fete care au intrat în casă, acum nouă luni.

Ai fost lângă mine, iar acum eu îmi iau la revedere de la tine. Au fost dimineți în care mă distram copios când dansai, când reacționai. Nu pot să îți doresc decât să fii fericită, să fie alegerea vieții tale. Să fii fericită pe vecie și să fii așa cum te-am cunoscut, Andrada care era gălăgioasă, veselă, puternică, frumoasă. Sincer, mi-aș fi sorit să ajungi în finală, pentru că meritai.

Nu știu de ce ai clacat, unii dintre voi ați pornit la drum cu mine și mi-e greu să vă las să plecați. Ați luat parte la visul meu, cum și eu am luat parte la visul vostru”, a spus prezentatoarea Cristina Mihaela la Puterea Dragostei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI