17 aug. 2022 | 10:16

Au încercat să salveze un BMW de peste 100.000 de euro dar au reuşit să-l facă praf. Pompierii din Piteşti, gafă virală. Video

Știri Locale
Au încercat să salveze un BMW de peste 100.000 de euro dar au reuşit să-l facă praf. Pompierii din Piteşti, gafă virală. Video
Pompierii din Piteşti și gafa lor virală pe net

Vă aduceți aminte de reclamele care-l aveau ca personaj principal pe muncitorul Dorel, și care făcea numai năzbâtii? Cam așa s-ar putea descrie o situație care a avut loc recent în Pitești. Imaginile care au surprins momentul sunt extrem de grăitoare. Din păcate, nu la fel de bune pentru proprietarul unui bolid de lux de aproape 100.000 de euro. Personajele principale ale acestei pățanii, care s-a lăsat și cu daune mari, sunt cei de la ISU și un copac. Pompierii au încercat să salveze un BMW de peste 100.000 de euro dar au resuit să-l facă praf.

„Dorel lovește din nou!” Au încercat să salveze un BMW de peste 100.000 de euro dar au resuit să-l facă praf

De multe ori, din varii motive, ni se întâmplă să avem parte de ghinioane, și ne întrebăm de ce. Este și cazul unui proprietar al unui bolid de lux, un BMW M8, care costă peste 100.000 euro. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi arată cum un copac cade din senin peste mașina acestuia. În primă fază daunele nu erau atât de mari, dar erau.

Așa cum se procedează în astfel de situații, au fost chemați cei de la ISU și, bineînțeles, reprezentanții poliției locale. Totul până aici s-a derulat conform procedurilor. Dar, după cum spuneam la început, „Dorel lovește din nou!”.

În încercarea acestora de a degaja zona, și de a ridica copacul căzut peste BMW-ul de peste 100.000 de euro, cu ajutorul unui excavator, funia care susținea copacul s-a rupt. În cădere, copacul, care era destul de greu, a căzut din nou peste mașina piteșteanului, daunele devenind și mai mari.

Unul din martori a surprins pe video momentul în care „Dorel lovește din nou!”, și se vede cum copacul cade cu toată greutatea peste mașina, deja avariată. Deși cu asigurare, proprietarul se așteaptă ca primăria Pitești să-i plătească reparațiile mașinii, deloc ieftine am mai adăuga noi, având în vedere că este aproape daună totală.

Pompierii din Piteşti și gafa lor virală pe net

Momentul extrem de penibil, suprins pe telefonul unui martor la incident, a ajuns viral pe internet, iar comentariile internauților au fost care-mai-de-care, mai acide la adresa pompierilor. Din păcate, astfel de situații se întâmplă din lipsa de interes a autorităților responsabile cu toaletarea și chiar tăierea copacilor putreziți.

Din aceste motive, din lipsa de îngrijire a acestora, nu puține sunt situațiile în care proprietarii de mașini au avut daune totale. Rămâne acum, după constatarea de către asigurator, ca Primăria din Pitești să plătească devizul reparațiilor piteșteanului păgubit și să-i rezolve dauna.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro