Au făcut sau nu concurenții amor la Survivor România? S-a aflat acum tot adevărul din Dominicană

de: Bișinicu Andreea
04 07. 2021

S-a aflat acum tot adevărul  de la Survivor România. Competiția din Republica Dominicană a legat multe prietenii dar și câteva posibile legături amoroase între Războinici și Faimoși. Raluca Dumitru a dat cărțile pe față. Au făcut sau nu amor concurenții de la Survivor, atunci când camerele de luat vederi nu i-au surprins?

Au făcut sau nu concurenții amor la Survivor România?

Survivor România este una dintre cele mai apreciate și urmărite emisiuni din lume. Concursul din Republica Dominicană se ține pe ultima sută de metri, iar cei șase concurenți care se luptă în probele individuale sunt Maria Chițu, Elena Marin, Zanni, Albert Oprea, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Competiția care se desfășoară în jungla dominicană a testat limitele tuturor concurenților săi, atât Faimoși cât și Războinici. Sportivii din cele două tabere au format legături importante aici, atât prietenii cât și legături mai strânse din punct de vedere sentimental. Marius Crăciun și Andrei Dascălu de la albaștri au devenit cei mai buni prieteni, în timp ce despre Zanni și Ana Porgras din echipa roșie toată lumea spunea că ar forma un cuplu.

Cu toate acestea, fanii Survivor România au fost mereu curioși de ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, iar dacă băieții care nutresc sentimente pentru frumoasele concurente au încălcat sau nu regulamentul emisiunii, cedând astfel tentațiilor carnale. Chiar dacă fetele și băieții dormeau apropiați, lipindu-și trupurile unii de alții pentru a se feri de frigul din junglă, concurenții nu ar fi întreținut relații amoroase pe parcursul competiției.

Irisha s-ar fi mirat că băieții de la Survivor România nu au încercat să o cucerească

Raluca Dumitru a rupt tăcerea asupra acestui subiect, asigurându-i pe urmăritorii Survivor că nu s-a întâmplat nimic de acest fel în jungla dominicană. Mai mult de atât, fosta Faimoasă a declarat că a fost plăcut surprinsă de faptul că toții colegii ei erau cu gândul la familiile și partenerii de viață de acasă, lucru care i-a demonstrat brunetei că participanții veniseră concentrați pentru a câștiga marele premiu.

„Când am ajuns la Survivor am fost mirată de cât de cuminți sunt băieții din camp. Poate cu mintea erau la trasee, însă cu inima erau toți acasă. Toată lumea, inclusiv băieții, vorbeau despre relațiilor lor de acasă, despre familiile lor. Da, a fost un pic șocant, însă pot spune că a fost o surpriză plăcută pentru că mi-am dat seama că oamenii de la Survivor sunt concentrați doar la concurs și la nimic altceva.

Cred că Irisha, cu care am venit în concurs, mi-a zis la un moment dat că e surprisă că nimeni nu s-a dat la ea și că toți cei de acolo sunt mai mult cu gândul acasă. E adevărat, au mai fost glume cu ceva conținut sexual, însă au fost mai degrabă nevinovate. Eu, una, nu am observat nici o apropiere între concurenți, din acest punct de vedere”, a declarat Raluca Dumitru, exclusiv pentru Wowbiz.