Atenție, șoferi! Metoda prin care sunteți furați în benzinării. Ce fac angajații

Atenție, șoferi! Metoda prin care sunteți furați în benzinării. Ce fac angajații

De-a lungul timpului, mulți oameni s-au plâns că au fost păcăliți la benzinării de către angajații care se ofereau să facă plinul în locul lor. Unul dintre cei păgubiți a și relatat metoda prin care poți fi ”furat” la pompă.

Metoda prin care sunteți furați în benzinării

În urmă cu ceva timp, pe forumul motocicliștilor români, o persoană a dezvăluit că a fost martorul unui incident revoltător la o stație de alimentare. Acest bărbat a povestit cum a văzut un angajat al benzinăriei în ”plină acțiune”. Astfel, folosindu-se de replica ”Pot să vă ajut”, angajatul a reușit să păcălească o femeie care nu a fost atentă la manevra sa. Iată povestea bărbatului și modul în care unii angajați ai benzinăriilor ar fura benzină și motorină pe spatele clienților.

Ce a povestit un martor

“Ieşisem la ora 22 de la muncă și în drum spre casă am oprit la …. (numele benzinăriei). Am băgat benzină și ștergeam geamurile. La două pompe mai încolo de mine vine o tanti la vreo 40-45 de ani. O acostează baiatul de la pompă, ea îi zice cât să bage si se duce la casierie, în magazin.

Băiatul de la pompă scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de lângă pompă, îl umple, îl bagă la loc în tomberon și continuă să-i umple lui tanti rezervorul. Femeia a plătit suma şi a plecat. P-asta chiar n-o știam!”, a povestit motociclistul indignat.

“De atunci nu bag decât cu mânuța mea benzină sau dacă nu scap de băiatul de la pompă, stau lângă el până termină de băgat. Cine ştie câte bidoane am umplut fără să știu…”, a spus bărbatul, conform auto-bild.ro.

De menționat este că, de-a lungul timpului, au apărut mai multe mărturii ale şoferilor români care acuzau practici nu chiar ortodoxe la benzinării. Astfel, unii dintre ei au acuzat că s-ar fi pus apă în benzină sau motorină, alţii că pompele nu ar fi calibrate corespunzător, iar practic, ai băga mai puţin comubstibil în rezervor decât indică cifrele.

Marile lanţuri de benzinării au dezminţit însă de fiecare dată aceste informaţii şi menționează că serviciile şi produselor lor sunt conforme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI